Vrei sa iti stimulezi copilul in noul an scolar? Cumpara-i un pix personalizat cu numele lui de la Pintexim!

Voteaza acest articol

Inceputul anului scolar nu aduce stres si grji doar copiilor, ci si parintilor. Daca cei mici trebuie sa se dezobisnuiasca de lenevit si stat in fata calculatorului, parintii trebuie sa ia in calcul achizitionarea rechizitelor scolare la cele mai bune preturi. Goana dupa rechizite a fost intotdeauna problematica pentru parinti, insa acum, cu ajutorul celor de la Pintexim, totul a devenit mai simplu! Pixurile personalizate la cele mai bune preturi ii vor da incredere copilului tau si il vor ajuta sa paseasca cu dreptul in nou an scolar.

Pixuri personalizate – garantia Pintexim pentru un an scolar cu rezultate excelente!

pixuri personalizate

Orientati catre satisfacerea clientilor sai, Pintexim va propune  o gama variata de pixuri promotionale, din plastic sau metalice:

  • Pixuri din plastic personalizate (16 deproduse, diverse culori, cu preturi incepand de la 0.87 lei cu TVA, iar personalizarea cu o culoare pentru minimum o suta de bucati incepe de la 0.42 lei TVA inclus, iar pentru 50 de bucati – 0.81 lei  TVA inclus)
  • Pixuri metalice personalizate (18 produse, cu preturi incepand de la 2.48 lei cu TVA, iar personalizarea cu o culoare pentru minimum o suta de bucati incepe de la 0.81 lei TVA inclus, iar pentru 50 de bucati – 1.18 lei TVA inclus)
Informatii recente:  Cea mai la moda incaltaminte en-gros de vara pentru femei

Inscriptionarea pixurilor se realizeaza prin serigrafie si pentru orice culoare suplimentara pretul personalizarii creste cu 50%. Dimensiunile unei astfel de imprimari sunt pe clips de 44×5 mm, iar pe corp de 45 x 5,5 sau 45 x 25 mm.

Informatii recente:  Alege cea mai buna polita de asigurare medicala pentru calatorie

Despre Pintexim

pixuri personalizate
Pintexim este un magazine online (capital integral romanesc), cu o experienta in domeniul papetariei si biroticii de peste 20 de ani. Puteti gasi pe site-ul lor o gama larga de rechizite scolare, la preturi dintre cele mai accesibile: de la caiete, penare, carioci, pixuri personalizate si pana la ghiozdane, dar si diverse accesorii pentru birou.

Informatii recente:  Plita incorporabila Bosch ieftina doar la Kauf.ro

Oferta Pintexim cuprinde si produse din hartie (hartie imprimanta, role de hartie, registre), organizare si arhivare (dosare carton, dosare plastic, mape), ambalare si marcare (marcatoare, benzi adezive), comunicare si prezentare (table magnetice, panouri de pluta, mape de prezentare) si produse scolare (gama variata de instrumente de scris, caiete) sau promotionale (agende, calendare, felicitari).

Pentru mai multe detalii despre produsele dorite, puteti accesa site-ul Pintexim sau suna la unul dintre numerele de telefon mobil 0731302221, 0723381669 sau fix 0251414553, 0351808825 pentru a putea da comanda.

###

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii