Videochatul, un job sigur si banos oferit de Beyou-studio.ro

Videochatul, un job sigur si banos oferit de Beyou-studio.ro
2 vot[uri] Nota 5

videochat-imagine-femeieVideochatul in Romania a devenit tot mai la moda printre tinerii din ziua de azi. Dorinta de castiga rapid sume de bani considerabile,  de a fi in siguranta si de a avea un job sigur i-a determinat pe tot mai multi sa incerce sa se angajeze intr-unul dintre studiourile de videochat din Capitala.

Mult timp, videochatul era perceput ca ceva nesigur, periculos, mai ales ca mass-media a raspandit extrem de multe cazuri nefericite care au implicat diverse fete.

Beyou-studio.ro este un studio de videochat din Bucuresti care se remarca prin faptul ca functioneaza cu forme legale, ca plateste taxe si impozite si ca isi are centrul in mijlocul Capitalei. Se poate nota transparenta totala pe care o ofera acest studio din Bucuresti, viitoarelor modele neramanandu-le de facut decat sa aplice de angajare pentru videochat. Puteti afla mai multe detalii despre studio si servicii aici: http://www.beyou-studio.ro/, pe site-ul oficial.

Informatii recente:  Cutremur in SRI: doi fosti sefi rup tacerea si denunta public abuzurile din interiorul Serviciului

Videochatul inseamna inexistenta unui sef, ci doar a persoane care vor ajuta fetele pentru a se promova cum trebuie si pentru a le ajuta la nevoie, asadar studioul acesta devine cea mai importanta optiune.

Cel mai bun studio de videochat din Capitala

Beyou-studio ramane cea mai buna alegere a fetelor care isi doresc venituri substantiale. Un atu de care se bucura acest studio de videochat din Capitala este pozitia centrala pe care o are fata de alte studiouri de profil, mai exact langa Piata Universitatii, ceea ce demonstreaza seriozitatea studioului pe piata de profil.videochat-camera-4

Respectul fata de modelele sale determina ca studioul din Bucuresti sa fie recomandat de acestea si altor domnisoare dornice de a avansa financiar. Acestea vor alege Beyou-studio pentru ca:

 • Pot obtine venituri substantiale din munca prestata;
 • Au contract individual de munca;
 • Beneficiaza de asigurare medicala;
 • Se realizeaza training specializat inainte;
 • Se acorda bonusuri motivante;
 • Au posibilitatea de a invata limba engleza;
 • Studioul de videochat este exclusiv pentru fete.
Informatii recente:  Invitatiile de nunta ieftine sunt comandate fara ezitare de pe Alento.ro

Studioul de videochat Beyou-studio din Bucuresti subliniaza faptul ca fetele nu vor face decat ceea ce isi doresc, fara sa existe posibilitatea de interactiune cu persoana cealalta decat prin intermediul ecranului si al camerei video, totul se reduce la o conversatie placuta de ambele parti.

Conditii de angajare pentru videochat in Bucuresti

Nu orice femeie poate sa se angajeze la acest studio de videochat, exista cateva conditii de angajare pe care Beyou-studio.ro le pune.

Acestea consta in urmatoarele chestiuni:

 • Varsta trebuie sa fie minim de 18 ani, dar nu mai mult de 30 de ani, beyou-studio-logopersoanele care au peste 30, nu sunt acceptate sub nicio forma de acest studio de videochat, deoarece se urmareste ca modelele sa aiba un anumit tip de personalitate, specifica tineretului;
 • Fizicul modelului, ce vrea sa faca videochat in acest studio din Capitala, trebuie sa fie unul placut, deoarece astea sunt cerintele lumii actuale;
 • Sa aiba un document de identificare valabil;
 • Sa aiba cunostinte minime de engleza si de folosire a PC-ului;
 • Seriozitatea este una dintre calitatile de baza pe care trebuie sa le aiba modelele Beyou-studio.ro;
 • Dorinta de a obtine venituri mari, care sa permita modelului sa-si achizitioneze orice isi doreste pentru a se ridica pe plan financiar.
Informatii recente:  EMOȚII MARI: Primul termen pe fond în dosarul fostului viceguvernator BNR

Pentru informatii suplimentare, doamnele si domnisoarele cu varsta intre 18-30 de ani pot suna cu incredere la numarul de telefon afisat pe site-ul de video chat, 0763089972, pot scrie pe e-mailul office@beyou-studio.ro sau pot vizita studioul de videochat la adresa Bucuresti , Piata Universitatii , str. Vasile Conta.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii