Vanzari popi metalici – Luc Invest furnizeaza elemente indispensabile pentru lucrarile de constructii

Voteaza acest articol

popi-metalici2

Organizarea corecta a unui santier de constructii depinde de mai multi factori, importanti si esentiali pentru cladiri rezistente si durabile: calitatea materialelor, utilajelor si uneltelor, implicarea echipelor de lucru si modul in care membri echipei colaboreaza cu inginerul constructor, dar si modul gestionare a resurselor si procedurilor de montare a diverselor echipamente.

Pentru montarea corecta a sistemelor de cofrare, planseelor sau peretilor, LucInvest asigura servicii de vanzari popi metalici pentru instalarea unor sisteme de sustinere ce garanteaza succesul lucrarilor de constructii intreprinse.

Vanzari popi metalici de la LucInvest – Utilizarea popilor metalici garanteaza alcatuirea bazelor de constructii durabile

Cand este vorba de lucrari de constructii, acestea sunt de mici sau mari dimensiuni si anvergura, cuprinzand mai multe etape si efectuarea mai multor procedee.

In primele faze ale unui proiect, se ridica structurile din beton, iar pentru ridicarea acestor pereti de beton, este nevoie de anumite elemente componente, care nu si-au pierdut utilitatea pe fondul evolutiei si avansarii tehnologiei privind utilajele de constructii: schele metalice clasice, popi din lemn, popi metalici, accesoriile caracteristice popilor metalici.

Popii metalici au rol foarte important in diferitele lucrari de constructii, iar diferitele proiecte si tipuri de cladiri solicita la randul lor anumite tipuri de popi metalici.

Luc Invest asigura servicii de vanzari popi metalici, diverse modele si dimensiuni, cu utilitazari multiple.

  • Tipuri de popi metalici: cu placa, cu teu, cu sistem tragere impingere, cu filet exterior;

  • Materialul din care sunt fabricati: popii metalici sunt fabricati din otel, fiind apoi zincati sau vopsiti;

  • Accesorii popi metalici: trepied popi metalici, furca reglabila, furca “U” pentru popi metalici, furca cu deblocare rapida, clema de prindere grinda H2O.

Instalatiile realizate cu ajutorul popilor metalici reglabili, de lungimi variabile, se folosesc pentru lucrarile de constructie ce solicita sustinerea temporara a sistemelor de cofrare, pereti sau plansee.

LucInvest garanteaza faptul ca toate echipamentele din categoria popi metalici sunt rezistente, fapt asigurat de certificarile date in conformitate cu reglementarile ISO.

Garantia produselor achizitionate prin serviciile de inchiriere sau vanzari popi metalici de la Luc Invest

Clientii care aleg sa colaboreze cu LucInvest beneficiaza de consultanta pentru stabilirea tipului si numarului de popi metalici pentru proiectele de constructii pe care le efectueaza.

Colaborarea cu o companie de top, care ofera servicii profesioniste si produse de calitate este o experienta avantajoasa, clientii avand un aliat de nadejde in toate proiectele de constructii viitoare.

De-a lungul celor 10 ani de activititate, compania LucInvest si-a fidelizat clientii prin consultanta specializata si furnizarea de echipamente, unelte si utilaje moderne la preturi competitive.

Pentru informatii si detalii legate de serviciul de vanzari popi metalici, reprezentantii LucInvest va stau la dispozitie, achizitionarea popilor metalici fiind accesibila gratie retelei nationale dezvoltate de companie in ultimii ani.

Date de contact

Vizitati website-ul companiei pentru a vizualiza posibilitatile de inchiriere sau cumparare a echipamentelor de care aveti nevoie: www.lucinvest.ro

De asemenea, va puteti prezenta la adresa celor doua depozite, localizate in Bucuresti si Buzau, pentru a stabili categoria de echipamente, utilaje sau unelte necesare pentru desfasurarea proiectelor de constructii pe care le efectuati.

Telefon: 0745 410 817

Informatii recente:  Pe Magconstructii.ro gasesti polistiren expandat la cele mai bune preturi!

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii