Va pregatiti casa pentru anotimpul geros? Inicinstal va ofera calorifere din otel, cele mai durabile echipamente de incalzire

Voteaza acest articol

Daca vreti sa renuntati la vechiul sistem de incalzire la care erati racordat sau pur si simplu sa inlocuiti cateva componente esentiale, astfel incat sa fiti siguri ca temperaturile negative de afara nu va vor afecta, luati in considerare oferta avantajoasa oferita de firma de instalatii Inicinstal si cumparati calorifere din otel rezistente si usor de montat. In magazinul online, veti fi surprinsi de diversitatea de modele a caloriferelor la preturi avantajoase, precum si de calitatea lor, garantata de firma de instalatii Inicinstal, o echipa cu experienta in domeniul montajului de sisteme de incalzire si sanitare.

Cum alegeti calorifere de otel de la Inicinstal?

calorifere din otel

Inicinstal a avut grija sa isi diversifice gama de calorifere din otel ieftine, astfel incat sa corespunda tuturor cerintelor venite din partea celor care au nevoie de noi sisteme de incalzire performante. Astfel, in gama larga de calorifere de otel la preturi mici, clientii pot alege:
• Calorifere din otel cu lungime cuprinsa intre 400 si 800 mm
• Inaltime cuprinsa intre 200 si 500 mm
• Greutatea caloriferului intre sub 10 si 150 de kilograme
Astfel, urmarind aceste criterii, fiecare client care are nevoie de o astfel de componenta a sistemului de incalzire isi poate alege caloriferele de otel in functie de nevoile spatiului unde urmeaza sa fie amplasate, in asa fel incat sezonul de iarna sa nu afecteze confortul termic din casa, spatiile comerciale sau din centrele rezidentiale.

Informatii recente:  Motosape performante pe baza de benzina de la Magazia lui Costica care iti usureaza munca agricola

Cat de avantajoase sunt caloriferele de otel, la preturi mici?

Pe langa faptul ca toate costurile de achizitie sunt foarte mici si adaptate oricarui buget, caloriferele de otel sunt unele dintre cele mai recomandate modele de echipamente pentru incalzirea spatiilor interioare, venind la pachet cu urmatoarele avantaje:
• Pret accesibil si compatibilitate cu aproape orice tip de centrala termica, fie ca este vorba despre una de apartament sau alta pentru un spatiu interior extins;
• Rezistenta perfecta chiar si la temperaturi de peste 100 de grade Celsius;
• Foarte usor de manevrat si de montat;
• Fata de alte echipamente de acest tip, caloriferele din otel oferite de la Inicinstal au cel mai bun raport putere termica/pret dintre toate categoriile de calorifere;
• Distribuire rapida a caldurii in interiorul casei, acest lucru datorandu-se inertiei termice foarte scazute;
• Pretul caloriferelor din otel este mult mai mic si mai accesibil decat oricare alte echipamente din aceasta gama.
Pe langa comercializarea celor mai variate modele de calorifere, Inicinstal.ro mai asigura si montajul sistemelor termice in spatiile dumneavoastra, pentru a fi siguri ca acestea sunt perfect montate, iar dumneavoastra va veti bucura de un confort termic optim, pe toata durata iernii.

Informatii recente:  TOP imprimante pentru acasa la preturi mici

DESPRE Inicinstal

calorifere din otel

Inicinstal este o firma cu o experienta de 23 de ani in domeniul proiectarii, executiei si comercializarii de instalatii sanitare, electrice, incalzire, climatizare si ventilatie, precum si sisteme de avertizare incendiu si antiefractie. Pentru servicii complete de proiectare si montaj de instalatii termice, ventilatie, sanitare si electrice, sunati la 0743 156 330/ 0348 730 930 sau trimiteti un mesaj la adresa de e-mail office@inicinstal.ro. Ii gasiti pe cei de la Inicinstal si la sediul firmei, din Piata Juramantului NR. 1, Campulung, Arges.
###

Informatii recente:  Folositi de doua ori pe an o solutie anticalcar pentru masina de spalat

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii