Se deschide magazinul online ANAF. Ce fel de produse vor fi in stoc

Voteaza acest articol

Fiscul vrea să înființeze un magazin online pentru vânzarea produselor confiscate, a declarat, vineri, președintele ANAF, Dragoș Doroș, citat de Agerpres.

Magazinul online ANAF va funcționa ca orice altă structură de acest gen, iar unele produse vor putea fi și licitate.

“Pentru anumite produse, prețurile vor fi fixe, dar pentru altele prețul se va stabili prin licitație”, a explicat Doroș.

Informatii recente:  Renault România a donat apă plată sinistraţilor din Argeş

În prezent, Agenția Națională de Administrare Fiscală vinde, în magazinele sale din țară, produse diverse, de la camere video, care pot fi achiziționate cu 4.400 lei bucata, până la chiloți pentru care prețul este 3 lei/bucată, conform datelor instituției.

În București, la magazinul din strada Măriuca, Fiscul vinde bunuri confiscate în vederea valorificării acestora. În magazin se găsesc cercei, brățări sau lanțuri de argint și aur cu prețuri ce ajung până la 100 de lei, dar și produse alimentare precum arahide în ciocolată cu 5 lei și gumă de mestecat cu 8 bani bucata.

Informatii recente:  Cauti un magazin de haine en gros? Ekostore este varianta cea mai buna din online!

De asemenea, se mai vând teniși cu 4 lei bucata, pălării cu 2,5 lei, tricouri cu 5 lei, bluze cu 5 lei, fuste de damă cu 6 lei, foen de păr cu 1,95 lei bucata și bibelouri la același preț.

Informatii recente:  Ganditorul nr. 1 in leadership, la Conferinta HR Club 2014

Conform reprezentanților instituției, când sunt stocuri mari de produse, acestea se vând la cantitate, iar pentru aceasta se organizează licitație.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii