Scapa de defectele urechilor prin interventia de otoplastie!

Voteaza acest articol

otoplastieOperatia de otoplastie te ajuta sa scapi de aspectul inestetic al urechilor decolate, parti ale corpului pe care adesea nu le poti ascunde de vazul tuturor. Este adevarat ca persoanele cu urechi clapauge sunt adesea haioase si de multe ori se fac glume sau se pun etichete celor care au aceasta”malformatie” genetica. Pentru a scapa de aceasta frustrare si nemultumire in privinta aspectului fizic, cabintetul Dr.Sorin Parasca vine in ajutorul tau cu interventia chirurgicala de otoplastie care vizeaza modificarea estetica a urechilor clapauge.

Informatii recente:  Gasesti masini de spalat vase beko ieftine doar online de la Badabum

Cum se desfasoara operatia de otoplastie?

De obicei, aceasta operatie estetica la urechi denumita otoplastie nu se incadreaza in tipul de interventii chirurgicale de risc, deoarece gradul de dificultate nu este unul deloc mare, iar durerile din urma procedurii vor fi la intensitate mica.
Operatia de otoplastie realizata de dr. Sorin Parasca se poate realiza atat copiilor, cat si adultilor fiind o interventie chirurgicala destul de usoara care necesita doar anestezie locala. De asemenea, in urma operatiilor estetice la urechi recuperarea se va realiza intr-un termen scurt, iar rezultalele din urma operatiei de otoplastie nu vor lasa urme (cicatrici) vizibile. Daca iti este teama de aceasta operatie de otoplastie, dr.Sorin Parasca prin profesionalismul domniei sale ti va oferi increderea necesara inceperii acestei actiuni de otoplastice, iar rezultatele finale te vor incanta in mod sigur! Aspectul fizic este foarte important, iar daca vei considera faptul ca urechile clapauge iti ofera dezavantaje si in acelasi timp iti produc disconfortul de a nu te simti bine in propria piele, apeleaza la Clinica Sorin Parasca si in cel mai scurt timp vei fi programat pentru o reusita operatie de otoplastie. Otoplastia este o arta, iar cel care s-a dovedit un adevarat expert in operatii estetice la urechi este renumitul chirurg-estetician, Dr.Sorin Parasca!

Informatii recente:  Circului Park Tower, una din vedetele Targului National Imobiliar, s-a distins prin locatia excelenta si calitatea constructiei

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii