REDUCERI de nerefuzat pe Arli.ro! Descopera cele mai bune preturi pentru carucioarele profesionale de curatenie!

Voteaza acest articol

Arli este cel care a dat startul reducerilor la gama de carucioare profesionale pentru curatenie! Igiena din spatiile publice, din centrele medicale si comerciale sau din hoteluri este extrem de importanta, mai ales daca se va tine cont ca aici exista in permanenta un trafic intens de persoane. In acest sens, carucioarele de curatenie sunt cele care devin un must-have pentru ownerii acestor business-uri, intrucat ele sunt achizitionate la pachet cu multiple avantaje!

Oferta Arli pentru carucioarele profesionale de curatenie!

Curatenia si igiena din spatiile publice sau private va fi intotdeauna cea care va pune etichete, tocmai de aceea realizarea sa la cel mai inalt nivel al profesionalismul este extrem de importanta! Astazi, in oferta de carucioare pentru curatenie propusa de Arli se regasesc modele felurite, atat din punct de vedere al designului, cat si din punct de vedere al elementelor pe care le integreaza! In functie de propriile preferinte si nevoi, puteti comanda online carucioare pentru curatenie dupa cum urmeaza:

  • Carucior profesional echipat cu o galeta
  • Carucioare de curatenie echipate cu doua galeti
  • Carucior de curatenie profesional Premium
  • Carucioare de curatenie Smart
  • Carucioare de curatenie complet echipate – 2 galeti de 25 litri, 4 galeti de 6 litri, saci menajeri + suport, 3 tavi de deservire a produselor de curatenie
Informatii recente:  Bancheri de investitii de pe Wall Street si din Londra alaturi de executivi de top au predat la Sibiu

Pentru a-si multumi in totalitate clientii, pe langa preturile mici pe care le ofera pentru carucioarele de curatenie, Arli ofera garantie pentru toate modelele existente in oferta sa! De asemenea, sistemele pentru realizarea curateniei pot fi folosite ca simple echipamente sau ca echipamente multifunctionale, cele din urma fiind ideale pentru spatiile care ofera servicii clientilor!

Informatii recente:  Bucatarie profesionala. De unde cumparam?

Despre Arli

carucioare de curatenie

ARLI CO este magazinul online care se adreseaza celor care doresc sa cumpere la cele mai bune preturi sisteme complete de curatenie! Pentru a cumpara produsele Arli, aveti la dispozitie comanda online sau comanda telefonica (021/ 320.63.64; 0744/ 186 557), iar pentru a testa echipamentul preferat puteti veni in showroom-ul aflat pe strada Brânduşelor 2-4, sector 3, Bucureşti ( zona Vitan) !

Informatii recente:  Incalzirea cu Panouri Radiante Infrarosu - Soarele din casa ta

###

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii