Racoreste-ti bautura cu cuburile de gheata de la IceWorld.ro

Racoreste-ti bautura cu cuburile de gheata de la IceWorld.ro
1 vot[uri] Nota 5

IceWorld este cea mai importanta companie in domeniul producerii si distributiei cuburilor si calupuri de gheata de pe piata. IceWorld.ro este cea mai experimentata  si productiva fabrica de gheata, fiind recunoscuta in plan international de catre tari precum Spania si italia, unele dintre cele mai mari consumatoare din lume in materie de gheata, acest lucru fiind datorat climei mediteraneene care permite consumul de bauturi racoritoare pe tot parcursul anului.Tehnica folosita pentru producerea produselor din gheata este cea mai moderna, IceWorld fiind un colaborator de nadejde al liderului mondial in productia de  unelte pentru fabricarea ghetii. Produsele beneficiaza de calitate si durabilitate, fiind cea mai buna alegere a dumneavoastra in materie de gheata.

Informatii recente:  O gama variata de congelatoare ieftine te asteapta pe badabum.ro!

Alegem cuburi sau calupuri de gheata?

Cuburi de gheata

Cuburi de gheata

Daca doresti sa achizitionezi pentru tine sau pentru a fi utilizate in baruri, pub-uri sau restaurante IceWorld.ro iti ofera cea mai variata gama de produse din gheata, de la cuburi si calupuri de gheata pana la shot-uri. Daca vrei sa intretii o atmosfera in barul, pub-ul sau restaurantul tau, poti opta pentru gheata carbonica care produce fum. Shoturile de gheata  sunt cea mai noua inventie a fabricii IceWorld, fiind cele mai potrivite pentru a savura o bautura tare, pentru a pastra gustul autentic al acesteia la o temperatura optima pentru bauturile care se consuma la rece. Daca doriti ca cumparati gheata in cantitati mari puteti opta oricand pentru calupurile de gheata care sunt in pachete de 6kg.

Informatii recente:  Fermierul Afacerist iti propune o gama diversa de tancuri de racire lapte

Oferte la achizitionarea de gheata de la IceWorld.ro

IceWorld au si oferte pentru achizitionarea de gheata in cantitati mari, astfel daca cumperi peste 1000kg de gheata vei putea benefica de negocieri in privinta pretului si cei care vor opta spre produse de cel putin 50kg au avantajul transportului  de livrare a produsului si clientii Iceworld.ro care vor solicita transportul in Bucuresti  vor beneficia de transport gratuit. Pentru comenzi puteti apela la numarul de telefon 0729443282 sau fiind un magazin online poti comanda online de pe site-ul acestora.

Informatii recente:  Irina Margareta Nistor va primi premiul Friedrich Niemann “Lifetime Achievement Award” la Halloween Charity Ball

Despre IceWorld.ro

IceWorld.ro este o firma bazata exclusi pe productia de gheata alimentara,care este produsa cu cele mai moderne masinii de produs gheata datorita filtrelor de apa care purifica apa. Avand o bogata experienta in producerea ghetii  atat pe plan national din anul 2006 cat si pe plan internatioanal fiind recunoscuta de tari precum Spania si Italia, mari consumatoare de gheata alimentara de la compania IceWorld, aceasta detine cea mai buna gheata din punctul de vedere al calitatii cat si al pretului.

###
Ice World

 

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii