Protejati-va locuinta si pe timp de noapte! Camerele de supraveghere video cu infrarosu de la Inicinstal sunt cea mai buna investitie

Protejati-va locuinta si pe timp de noapte! Camerele de supraveghere video cu infrarosu de la Inicinstal sunt cea mai buna investitie
1 vot[uri] Nota 5

Pentru a va putea tine sub supraveghere toate spatiile pe care le detineti, de la cele civile si pana la spatiile comerciale, atunci luati in considerare investitia intr-un echipament de supraveghere video ,din magazinul online Inicinstal. Doar aici puteti gasi camere de supraveghere in modelele cele mai performante de pe piata, astfel incat sa puteti fi cu ochii in patru in orice moment al zilei

Avantajele camerelor de supraveghere de la Inicinstal

camere de supraveghere videoFiindca isi doreste sa le ofere clientilor cele mai performante dispozitive de supraveghere de pe piata, magazinul online Inicinstal le pune la dispozitie camera video de ultima generatie, care vin la pachet cu numeroase beneficii, astfel incat intregul proces de tinere in vizor a proprietatilor sa va fie mult usurat.
Cele mai importante avantaje cu care camerele de supraveghere vin la pachet sunt imagini bune, cu o mare rezolutie, pe care reusesc sa le inregistreze, imagini fluente, fara intreruperi, illuminator automat, atunci cand lumina de afara nu are o intensitate suficient de mare, precum si senzor progresiv, pentru detectarea prezentelor.
Pentru a fi ferita de atacurile de vandalism, fiecare camera de supraveghere de la Inicinstal vine la pachet cu o carcasa confectionata din materiale rezistente, care o protejeaza de lovituri sau de actiuni de bruscare. De asemenea, camerele mai sunt dotate cu obiective cu deschidere larga, un sistem care face fata si umezelii, in cazul in care sunt montate in exteriorul spatiilor. Inicinstal va ofera sisteme video care sunt rezistente la fluctuatii de temperatura mari, intre -30 grade Celsius si 60 de Grade Celsius.

Informatii recente:  Daikin Emura - bucura-te de un aer conditionat de calitate

Solutii de inregistrare compatibile cu Nuuo, AXXON, Onvif si Milestone

Fiindca toate camerele de supraveghere video de la Inicinstal functioneaza pe baza celor mai performante sisteme, acestea au capacitatea de inregistrare a imaginilor compatibila cu Nuuo, AXXON sau Milestone. Mai mult decat atat, camerele de supraveghere sunt echipate si cu slot de memorie interna, astfel incat toate imaginile sa ramana capturate pe un interval de timp indelungat.
Daca sunteti in cautarea unei camere de supraveghere performanta, in magazinul online Inicinstal veti gasi dispozitive cu viteza pana la 360 de grade pe secunda, 200 de pozitii fixe preset, alarma inclusa si autofocus cu rezolutie ridicata.
Iar pentru a fi siguri ca toate produsele comandate functioneaza la parametrii optimi, magazinul online va ofera o garantie la camerele video de 24 de luni, precum si transport gratuit oriunde in tara. Fiti cu ochii in patru si comandati camera video performante, numai de la Inicinstal!
DESPRE Inicinstal

Informatii recente:  Dacris94.ro se pregateste de iarna cu o gama variata de solutii profesionale de curatenie

Inic Instal
Inicinstal este o firma cu o experienta de 23 de ani in domeniul proiectarii, executiei si comercializarii de instalatii sanitare, electrice, incalzire, climatizare si ventilatie, precum si sisteme de avertizare incendiu si antiefractie. Pentru servicii complete de proiectare si montaj de instalatii termice, ventilatie, sanitare si electrice, sunati la 0743 156 330/ 0348 730 930 sau trimiteti un mesaj la adresa de e-mail office@inicinstal.ro. Ii gasiti pe cei de la Inicinstal si la sediul firmei, din Piata Juramantului NR. 1, Campulung, Arges.
###

Informatii recente:  Va pregatiti casa pentru anotimpul geros? Inicinstal va ofera calorifere din otel, cele mai durabile echipamente de incalzire

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii