Probleme cu device-urile Apple – de ce s-au blocat temporar

Voteaza acest articol

Cel mai mare şi mai grozav update de iOS, cum a fost numit de către executivii Apple, a debutat marţi seara cu probleme tehnice pentru o parte a celor care s-au grăbit să-l instaleze.

Un mic procent al celor care au purces să-şi actualizeze iPhone-urile şi iPad-urile marţi seara, imediat după ce update-ul a devenit disponibil, s-a trezit că dispozitivul refuză să pornească fără a fi conectat la un Mac sau PC cu iTunes.

Informatii recente:  Cele mai ieftine motosape sunt in magazinul MotosapeIeftine

Aparent, pentru un număr restrâns de utilizatori, update-ul nu s-a putut realiza în condiţii normale, ci a fost nevoie de conectarea la iTunes. Iar asta a fost o mare problemă pentru cei care s-au decis să instaleze noua versiune într-un moment în care nu se aflau lângă un Mac sau PC. Aceştia au rămas cu telefonul blocat temporar.

Informatii recente:  Tehnologia care va REVOLUŢIONA Internetul: Va fi de 100 de ori mai rapidă decât Wi-Fi-ul - FOTO

Pentru rezolvarea problemei, dispozitivul trebuie conectat la iTunes, restartat în modul Recovery prin apăsarea simultană a butoanelor Home şi Power, iar apoi se selectează opţiunea Update din ecranul de Recovery.

Conform celor de la Apple problema a apărut unui număr restrâns de utilizatori şi doar în prima oră din momentul în care update-ul a devenit disponibil. Chiar şi aşa, cei aflaţi în această situaţie au postat avertismente pe reţelele sociale, în timp ce o altă parte a utilizatorilor a decis să amâne momentul actualizării.

Informatii recente:  Vexio a suplimentat stocurile de memorii de laptop comercializare la preturi avantajoase

Nu este prima oară când utilizatorii de dispozitive Apple se lovesc de această problemă. Exact aceeaşi eroare a apărut şi cu ocazia actualizării la iOS 9.3.2. Atunci Apple decis să retragă actualizarea până la rezolvarea problemei. Însă impactul mediatic este mult mai mare de această dată, când a fost afectat un update major.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii