Nu ai inca propriul camarad pe doua roti? Pe orangeriders.ro gasesti motociclete de inchiriat la preturi exclusiviste!

Voteaza acest articol

Pentru ca pasionatii de aventura nu au limite atunci cand vine vorba sa mearga pe doua roti, Orange Riders a decis ca este timpul sa ii incante cu un serviciu exclusivist – inchiriri motociclete la cele mai bune oferte de pret! Pentru ca fiecare dintre voi stiti ca pe doua roti calatoriti mult mai repede indiferent de trafic, pentru ca nu ati ajuns inca sa exersati cu ghidoanele motocicletei sau pentru ca pur si simplu nu ati avut suficiente resurse financiare pentru a va achizitiona cu companion de incredere pe doua roti, echipa Orange Riders va inchiriaza una dintre motocicletele ideale nevoilor voastre!

Motociclete de inchiriat atat in Bucuresti, cat si in alte zone din tara!

motociclete de inchiriat

Orangeriders.ro este organizatorul de tururi de motociclete nationale sau internationale care a decis sa extinda campul de servicii spre confortul si preferintele clientilor sai. Astfel, cunoscand dorinta tot mai mare a celor care doresc sa incerce puterea camarazilor pe doua roti,  Orange Riders are preturi exclusiviste pentru serviciul de inchirieri motociclete.

Atat in Bucuresti, cat si in toate zonele din tara, echipa pune la dispozitia clientilor sai patru tipuri de motociclete de inchiriat:

  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE
  • KTM 1290 SUPER ADVENTURE
  • 1190 ADVENTURE R
  •  KTM 1050 ADVENTURE

Ideale pentru calatoriile off-road, cat si pentru simplu mers prin aglomeratia urbana, motocicletele de inchiriat enumerate mai sus reprezinta alegerea perfecta daca iti doresti sa iesi din rutina! In plus, in centrele urbane, traficul este o adevarata bataie de cap, iar cei care se afla intr-o continua graba pot apela acum la serviciul de inchirieri moto marca Orange Riders!

Daca timpul conteaza pentru tine, atunci alege una dintre motocicletele de inchiriat de pe site!

Intra in concurenta cu timpul si castiga alegand una dintre motocicletele de inchiriat oferite de echipa Orangeriders.ro! Testeaza-ti abilitatile, puneti in valoare ideile si exerseaza pe doua roti pentru a deveni un Orange Riders profesionist. Esti pe cale sa uiti toata rutina? Atunci intra pe orangeriders.ro si alege inteligent!

motociclete de inchiriat

In plus, daca vei alege sa inchiriezi motocicleta timp de 4 zile, de Luni pana Vineri, echipa iti ofera cea de-a patra zi gratuit! Astfel, mergi pe doua roti patru zile si platesti doar 3 dintre aceastea! Preturile variaza atat in functie de km pe care ii vei parcurge,  numarul de zile inchiriate, cat si de tipul motocicletei pe care le o vei alege. Daca vrei sa cunosti preturile pentru inchieriri motociclete, intra pe site-ul orangeriders.ro si surprinde-ti asteptarile!

Vrei sa incerci asaltul cailor putere? Atunci raspunsul este Orange Riders, echipa care ofera cele mai rentabile servicii pentru inchirierea motocicletei preferate!

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii