Noua colecție de jucării LEGO s-a lansat și în România

Noua colecție de jucării LEGO s-a lansat și în România
3 vot[uri] Nota 5

Așteptarea a luat sfârșit ! Celebrul constructor danez de jucării, LEGO a lansat astăzi noile seturi, deschizând astfel oportunități noi de creație și explorare pentru copii de toate vârstele. Întreaga gamă de jucării LEGO , numite de foarte mulți drept “jucaria secolului” , disponibilă la TOYSdepot .ro , vine cu tematici noi cum ar fi Ultra Agents însă și cu seturi noi adăugate la tematicile deja cunoscute ca LEGO City Arctic .

LEGO , un brand cunoscut de mulți, un nume care oferă calitate, creativitate, educație și siguranță copiilor noștrii . Cu o cotă de piață globală de peste 5 % din totalul jucăriilor, LEGO se impune și pe piața din România, în iulie-august 2014 reușind să lanseze o gamă numeroasă de jucarii LEGO respectând aceleași principii și menținând pe primul loc elementul educativ al acestora.

Tematici noi de jucării LEGO și continuarea seturilor cunoscute

Odată cu apariția jucăriilor care vin cu idei noi de construcție pe tematicile deja cunoscute , LEGO lansează și noua serie Ultra Agents . Dedicată copiilor cu vârste între 9 și 14 ani , această serie reușește să aducă actualitatea în lumea LEGO . Copii pot deveni agenți speciali pentru a apăra lumea de atacuri informatice sau pentru a intercepta raufacatorii în vederea stabilirii păcii în orășelul construit de ei .

Informatii recente:  Plite electrice incorporabile in oferta magazinului Badabum.ro

O nouă tematică care face parte din celebra serie City , este LEGO City Arctic. Cei mici sunt puși față în față cu descoperiri arheologice noi și sunt învățați cum să devină exploratori arctici de succes. Cu ajutorul elicopterelor și a snowmobilelor aceștia pot explora toată zona arctică adunând cristale și artefacte pe care mai apoi să le cerceteze în avanpostul arctic . Toate acestea împreună cu descrieri video ale jucăriilor le puteți găsi la magazinul Toysdepot, care împreună cu cei de la LEGO reușește să pună la dispoziția copiilor întreaga gamă de jucării City Arctic .

Fetițele trebuie și ele răsfățate cu jucării și povești noi. De aceea seria LEGO Friends continuă aventurile celor 5 prietene cu jocuri și idei noi de creație. Mia , Andrea, Emma , Olivia și Stephanie sunt din nou în lumina reflectoarelor și împreună cu seturile noi fetițele reușesc să creeze noi spații de joacă și distracție pentru cele 5 prietene.

Informatii recente:  Avantajele oferite pentru afacerea ta de un sistem CRM

Temele deja cunoscute cum ar fi LEGO Ninjago , Creator, Ninja Turtles ( Țestoasele Ninja ) , LEGO Technic sau Star Wars nu au fost nici ele uitate. Noi jucării Ninjago îi aduc în atenție pe luptătorii ninja și le oferă decorul necesar pentru luptă pentru orașul ninjago . LEGO Creator vine cu seturi 3 în 1 noi cum ar fi vehiculele galbene pentru curse sau cafeneaua și magazinul de biciciclete iar Testoasele Ninja sunt puse la încercare cu noi evadări și urmăriri ale răufăcătorilor. Seturile noi de la Technic deschid calea copiilor cu varste intre 10 – 16 ani către o carieră de inginer sau constructor; modelele prezentare în această tematică pot fi motorizate și controlate de la distanță prin telecomanda. Pasionații pot interacționa cu personajele preferate din filmul Star Wars și pot recrea luptele pe care și le-au dorit cu seturi și navete de zbor noi.noua-colec-ie-de-jucarii-lego-s-a-lansat-i-in-romania

Informatii recente:  Delta Sudio participa la Targul International de Mobila BIFE SIM 2014

LEGO DUPLO . Universul educativ al bebelușilor

LEGO continuă dezvoltarea seturilor DUPLO, cărămizi de dimensiuni mai mari care nu pot fi ingerate de copii. Aceste jucării pentru copii de 1 – 5 ani, îi învață pe cei mici importantă animalelor și plantelor pentru naturăși îi ajută săîși dezvolte abilitățile cognitive și motorii . Seturile DUPLO noi aduc în atenția celor mici personajele cunoscute ale desenelor animate cum ar fi Peter Pan , Jack și Pirații sau continuă povestea desenului animat Cars .

DUPLO aduce o dată cu lansarea noilor seturi de vară și o temă nouă pentru iubitorii de castele și cavaleri din Evul Mediu, LEGO DUPLO Cavaleri. Toata seria DUPLO impreuna cu alte noutati, o puteti gasi accesand site-ul TOYSdepot.ro .

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii