Motopompele: ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti uzi gradina cu ajutorul Magazia lu’ Costica

Voteaza acest articol

Motopompele fac parte din viata oricarui gospodar modern. Viata in mediul rural a devenit tot mai interesanta si mai usoara in ultimul timp, datorita unor instrumente si utilaje mult mai perfectionate. Pentru orice gradinar care se respecta, un lucru esential, pentru ca legumele si zarzavaturile, pomii fructiferi si florile sau arbustii sa ramana mereu verzi, este sa irige corespunzator gradina.

Irigatia este foarte importanta pentru plante. Toata lumea stie ca apa inseamna viata atat pentru oameni, cat si pentru plante, iar in Romania, vara caniculara si secetoasa aduce cu sine moartea plantelor in lipsa irigarii lor. Deci, acest aspect nu trebuie uitat atunci cand iti doresti o gradina de vis, plina cu legume proaspete sau cu flori parfumate.

Eficienta inseamna o irigare cu o moto pompa profesionala, care sa asigure pomparea de apa, in asa fel incat gradinarul sa nu depuna efort fizic.

Informatii recente:  Ilbambino va ajuta sa construiti leaganul de copii perfect

Motopompele pentru gradina – ce modele sunt disponibile pe piata?

motopompele

Ce-i drept, motopompele pentru gradina pot deschide drumul unor dileme. Daca un proaspat gradinar ar pune intrebarea:  ”Ce fel de moto pompa imi recomandati sa cumpar pentru la vara cand doresc sa-mi ud gradina?”, atunci un magazin online ca MagazialuCostica.ro ar trebui sa aiba pregatite cateva raspunsuri bune care sa-l ajute si pe el, nu numai pe gradinarii experti.

Tipurile de moto pompe, care se gasesc  pe piata online din Romania si prezinta un consum minim de combustibil si cu o greutate redusa pentru a putea fi usor de manevrat, sunt:

 • Motopompe pentru apa curata;
 • Motopompe pentru apa semi-murdara;
 • Motopompe pentru apa murdara;
 • Motopompe de presiune;
 • Motopompe cu debit mare.

Motopompele au consum mic de combustibil, turatii joase si sunt performante. Se folosesc pentru irigatii prin aspersie, inundare sau picurare, umplerea bazinelor din fantani, lacuri, canale, evacuarea apelor de drenaj din subsoluri chiar. De asemenea, sunt ideale atunci cand nu exista nicio sursa de curent electric, functionand pe baza de benzina sau motorina.

Informatii recente:  Magazia lui Costica a lansat noile motocositoare pentru suprafete mari de teren

Motopompa ideala de pe piata romaneasca

motopompe

O intrebare foarte buna pentru cel care doreste sa-si achizitioneze acest produs atat de necesar gradinii. Foarte multi dintre cei care vor sa cumpere o motopompa fac cautari de acest gen pe internet, intreaba la magazinele fizice de specialitate sau pe vecinul care tocmai isi uda gradina cu un astfel de utilaj.

Atunci cand ai in minte sa intri in posesia unei motopompe, precum una din oferta MagazialuCostica.ro, sfatul expertilor este sa iei in calcul cativa factori foarte importanti, precum:

 • Puterea motopompei (variaza intre 1CP pentru o gradina mica, pana la 10CP pentru una mare);
 • Brandul este foarte important;
 • Sa fie usor de pornit, de manevrat si de utilizat;
 • Rezistenta la coroziune, abraziune si uzura sa fie ridicata;
 • Sa fie fiabila;
 • Durata mare de viata;
 • Ofera posibilitatea de a face verificari si curatari rapide;
 • Adancimea de aspiratie este de sub 10 m;
 • Tipul de motor trebuie sa foloseasca benzina sau motorina;
 • Debitul generos;
 • Inaltimea de refulare sa porneasca de la 11 m si sa ajunga pana la 60 m.
Informatii recente:  Zeci de motopompe practice de la Vexio.ro

motopompa

Asadar, daca sunteti in cautare de motopompe pentru irigarea gradinii dumneavoastra, trebuie sa intrati intr-un magazin online precum MagazialuCostica.ro, unde veti gasi o varietate bogata de produse de calitate superioara, care vor satisface chiar si cele mai exigente cerinte. In plus, veti primi si certificat de garantie, iar garantia va fi este asigurata de service-urile autorizate ale distribuitorilor sau producatorilor.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii