Ministerul Educatiei a lansat o consultare publica privind rolul temelor pentru acasa

Voteaza acest articol

Ministerul Educatiei Nationale (MEN) si Institutul de Stiinte ale Educatiei (ISE) organizeaza, in perioada 7 – 20 noiembrie 2017, o consultare nationala privind regimul temelor pentru acasa. Demersul se adreseaza atat profesorilor, cat si elevilor li parintilor copiilor din invatamantul primar, gimnazial si liceal si presupune completarea unor chestionare online.

Informatii recente:  Ghiozdane Herlitz, descopera acum fascinanta colectie 2014!

Care sunt obiectivele cercetarii?

Cercetarea are ca obiective indentificarea unei noi abordari in ceea ce priveste rolul acestor activitati de invatare, respectiv corectarea unor disfunctionalitati semnalate, se arata in comunicatul transmis de Ministerul Educatiei. Astfel, datele ce urmeaza a fi colectate vor permite identificarea starii de fapt in privinta temelor pentru acasa si vor contura variante de ameliorare a eventualelor derapaje prin adoptarea unor instrumente de reglementare. Nu se solicita date personale, iar raspunsurile centralizate sunt confidentiale si vor fi utilizate exclusiv in scopul consultarii. Pentru cei interesati, chestionarele sunt disponibile la urmatoarele link-uri:

  • Cadre didactice: https://www.surveymonkey.com/r/teme_cadre_didactice
  • Elevi: https://www.surveymonkey.com/r/teme_elevi
  • Parinti: https://www.surveymonkey.com/r/teme_parinti
Informatii recente:  Cat valoreaza un kilometru mers pe jos sau cu bicicleta?

Sursa: http://adevarul.ro/educatie/scoala/ministerul-educatiei-lansat-consultare-publica-privire-rolul-temelor-acasa-1_5a01a6f75ab6550cb8e91ac8/index.html

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii