Masini de spalat vase incorporabile de la Bricomix – un mic ghid care sa va ajute sa decideti ce vi se potriveste

Voteaza acest articol

masina-de-spalat-vase-incorporabila

Statisticile spun, ca in medie, un om petrece 4 ore pe saptamana spaland vase, pe an, se cumuleaza aproximativ 8 ore in care spalati vase. Aceste masini de spalat vase incorporabile de la Bricomix sunt solutia ideala mai ales pentru cei carora nu le face placer sa spele vasele. Mai ales pentru cei care au familii mari, deci se aduna o cantitate impresionanta de vase, le va fi deosebit de util.

Avand la indemana o astfel de masina de spalat vasele, intreaga misiune devine mult mai simpla, reducandu-se la cateva secunde atata cat puneti vasele in masina. Avantajele sunt ca economisiti timp, igienizati vasele intr-un mod mult mai eficient gratie programelor disponibile si desigur, economisiti bani.

Cateva aspect despre modul de alegere a unei masini de spalat vase eficiente

Modelele de masini de spalat vase incorporabile de la Bricomix, provin de la marci cu notorietate, asa cum sunt Electrolux, Teka, Pyramis sau Whirlpool.

Masinile care se incorporeaza in mobilier intra sub blatul de bucatarie si astfel sunt ceva mai bine disimulate. Exista si modele partial incoporabile la care butoanele si afisajul raman neacoperite sau, in functie de constructie puteti monta si o usa de mobilier peste el, astfel incat se mascheaza in totalitate. Atunci cand alegeti o masina de spalat vase incorporabila trebuie sa tineti cont de:

  • Capacitatea de spalare

  • Programele de spalare si alte functii

  • Consumul de electricitate si nivelul de zgomot

  • Marca preferata

Ceea ce nu conteaza la o masina de spalat vase este cati litri de apa foloseste pentru ca oricum faceti economie deoarece nu mai merge robinetul minute in sir. Multe modele au si optiunea de ,,pornire intarziata” care poate sa fie de un real folos atunci cand nu doriti sa se spele vasele chiar in acel moment in care l-ati incarcat.

Bricomix un magazine online unde performanta si calitatea este la ea acasa

Acum la Bricomix aveti si optiunea de a alege garantie extinsa pentru oricare dintre modelele de masini de spalat vase incorporabile. Intotdeauna cand cumparati electrocasnice online, garantia este cel mai esential lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere.

In ceea ce priveste consumul, acesta se precizeaza pe etichete prin litere de la A la G, unde A fiind cel mai mic, asadar, aveti grija sa cumparati numai clasa A de consum. Un consum ridicat se simte la buzunar si in plus solicita instalatia electrica a casei. La masinile de spalat vase exista programe care sunt special concepute pentru a spala vase foarte fragile. De exemplu, daca doriti sa spalati paharele de cristal mostenite de la bunici, atunci nu va trebui sa va faceti probleme in acest sens ca se vor sparge.

Pe website-ul nostru www.bricomix.ro puteti sa gasiti o multime de modele de masini de spalat incorporabile deosebit de performante care vor fi de un real ajutor in casa dumneavoastra. Acestea sunt doar cateva informatii generale despre ele dar, suntem siguri ca in momentul in care veti intra pe adresa magazinului nostru online va veti convinge de performanta fiecarui model in parte. Puteti sa ne si sunati la numarul de telefon 0732 610 473 pentru mai multe detalii.

Informatii recente:  Pantofii stiletto – o piesa clasica in garderoba oricarei femei

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii