Led-Zone este magazinul cu tuburi led performante si economice

Led-Zone este magazinul cu tuburi led performante si economice
1 vot[uri] Nota 5

Magazinul cu produse led Led-Zone dispune de o gama larga de tuburi led diversificata care sa va confera multiple beneficii pentru utilizatorii sai.  In general produsele cu led  oferă potenţiale beneficii în privinţa controlului nivelului de lumină şi culorii.

Tuburile Led de la Led-Zone va ofera performanta la costuri mici si economie pe termen lung in ceea ce priveste consumul de energie electrica. Tuburile cu LED T8 10W 60cm de la V-TAC inlocuiesc cu succes tuburile cu neon clasice de 18W, aducand un consum de energie electrica cu cca 50 % mai mic , se aprind instantaneu si rezista pana la 30,000 ore de functionare.

Informatii recente:  Telefoanele Samsung au pret redus daca se comanda de pe Badabum.ro

Tuburile led  de la Led Zone reprezinta solutia pentru iluminare eficienta si economica

Tuburile cu led de la Led-Zone sunt mult mai eficiente comparativ cu produsele de iluminat traditionale ce au limitari in privinta controlului nivelului de iluminare.  Aceste tuburi led permit modificarea nivelului de iluminare ceeea ce confera multiple avantaje din punct de vedere al modului de utilizare.

Informatii recente:  Pe motosapeieftine.ro gasesti acum si freza de zapada la super pret!

avantaje ale tuburilor cu ledTuburile cu led nu emit radiatii ultraviolete sau infrarosii si totodata nu polueaza luminos lumina fiind directionata. Comparativ cu  becurile normale, tuburile cu led sunt mai putin obositoare pentru oameni. Sunt mai usor de reciclat si dupa cum s-a precizat mai sus consuma mai putina energie.

Informatii recente:  Care sunt avantajele unui aparat de muls vaci

In ceea ce priveste tendintele mondiale in materie de consum de lumina,  s-a putut observa in ultimii ani o renuntare la sursele de lumina clasice si o mai mare utilizare a sistemelor de lumina cu LED.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii