Junio.ro lansează Summer Jobs – o secțiune dedicată locurilor de muncă pe timp de vară pentru studenți

Voteaza acest articol

București, mai 2016 – Junio.ro, prima platforma de joburi part-time pentru studenți, lansează Summer Jobs, o secțiune dedicată tinerilor care doresc să-și găsească un loc de muncă sau un internship pe perioada verii. Cu peste 60 de anunțuri de joburi part-time deja înregistrate pe platformă de la companii din domeniul IT, marketing, financiar și contabil, noua secțiune va oferi studenților și posibilitatea de a-și petrece vacanța de vară punând în practică cunoștințele dobândite în timpul facultății.

„Ne dorim să-i ajutăm pe studenți să obțină cât mai multă experiență profesională, fără să fie nevoiți să renunțe la studiile pe care le desfășoară”, a menționat Cornel Nițu, cofondator Junio.ro. „Tocmai de aceea, încercăm să introducem în platforma Junio.ro oportunități cât mai variate pentru a susține tinerii înscriși să-și găsească un loc de muncă potrivit pentru nevoile lor. Astfel, pe lângă anunțurile de joburi part-time, ne-am gândit să ne adresăm și studenților care își doresc să aibă experiența unui job doar pe timpul verii, astfel încât să se poată întoarce la facultate în toamnă cu un plus de cunoștințe și cu niște bani în buzunar.”

Informatii recente:  Vaslui: Bebeluş de trei luni, la spital după ce s-a intoxicat cu gaz iritant de la un spray lacrimogen pulverizat în scara blocului

Mai mult, noua secțiune pe platforma Junio.ro va aduce și companiilor implicate un plus de expunere, acestea benefiicind de o legătură directă cu rețeaua de ambasadori Junio.ro din cadrul universităților și asociațiilor de studenți partenere. În plus, companiile vor avea acces la o bază de candidați atent verificată și vor avea parte de susținerea unui consilier Junio care îi va ajuta să creeze un anunț și o descriere a companiei cât mai atractive pentru studenți.

Informatii recente:  Platforma Ericsson Cloud permite lansarea primei soluții comerciale NFV multi-vendor din lume

„Ne propunem să schimbăm modul în care se fac anunțurile de joburi și internship-uri pentru studenți, tocmai de aceea avem o persoană dedicată care se va ocupa exclusiv de obținerea cât mai multor informații de la companii pentru a le crea un profil complet”, a adăugat Vlad Posea, cofondator Junio.ro. „Astfel, tinerii care își doresc să aplice vor putea afla cât mai multe detalii despre care este procesul de recrutare al companiilor, care vor fi mai exact atribuțiile lor, care este mediul de lucru, dar și cum arată birourile companiilor și activitățile în care sunt implicați angajații în afara orelor de lucru.”

Informatii recente:  Ai ţine post timp de 15 ore pe zi? Unul din şefii Facebook spune că i-a schimbat viaţa

Pentru înscrieri în platformă și aplicații, companiile interesate și studenții pot accesa: https://summer.junio.ro/

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii