Intra pe Arli.ro si cumpara la mega reducere un uscator de maini profesional pentru afacerea ta!

Intra pe Arli.ro si cumpara la mega reducere un uscator de maini profesional pentru afacerea ta!
1 vot[uri] Nota 4

Cei care detin afaceri precum restaurante, hoteluri, cafenele sau mall-uri aleg adesea sa le ofere clientilor cele mai bune servicii, iar acest lucru include in mod evident si spatiul pe care il pune la dispozitia acestora. Uscatoarele de maini sunt echipamentele de rezistenta din toaleta unui restaurant sau a unui hotel, ele oferind in fapt o igiena completa clientilor! Cei interesati pot profita acum de mega reducerile la intreaga gama de uscatoare de maini oferita de cel care se preocupa de igiena completa a afacerii tale, Arli.ro!

Informatii recente:  Veşti proaste pentru restanţieri: Ce păţeşti dacă nu îţi plăteşti facturile la timp

Ce tipuri de uscatoare de maini dispun de reduceri in gama Arli?

uscatoare de maini

In oferta de reduceri a magazinului online Arli.ro se afla cele mai noi si tehnologizate uscatoare de maini, astfel incat toate persoanele juridice pot alege dispozitivul preferat pentru a oferi clientilor o igiena completa atunci cand folosesc toaletele puse la dispozitie! Ceea ce caracterizeaza oricare model de uscatoare de maini este consumul extrem de mic de energie electrica, mai ales daca alegeti sistemele functionabile pe senzori! Astazi, la REDUCERE puteti cumpara online urmatoarele tipuri de uscatoare pentru maini:

Informatii recente:  De astazi, consumul de apă se poate declara pe mobil

uscatoare de maini

  • Uscator de maini ABS din plastic Potenza push
  • Uscator de maini ABS din plastic Fast Dry
  • Uscator de maini din inox lucios Fast Dry
  • Uscator de maini din inox lucios Futura

Cu un timp rapid de uscare a mainilor, toate aceste uscatoare de maini din gama Arli dispun de garantia oferita de producator si, mai mult de atat sunt testate si certificate de institutiile specializate. Orice sistem de igiena din aceasta colectie va ofera un plus de modernitate in fata clientilor care vor alege din nou locatia dumenavoastra!

Informatii recente:  Gestiune stocuri, tipuri de stocuri si programe

Despre ARLI CO

Arli CO este brandul care s-a indreptat catre descoperirea celor mai moderne si eficiente sisteme de igiena, scopul sau fiind acela de a le oferi clientilor calitatea fara cusur la cele mai avantajoase preturi! Cum astazi tehnologia defineste modernitatea, echipamentele performante pot fi achizitionate online, ditrect de pe site sau telefonic la numerele 021 320 636 / 0744 186 557.

Pe cei de la Arli ii regasesti si in show-room Str. Branduşelor 2-4, sector 3, Bucureşti, zona Vitan!

###

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii