Ilbambino va ajuta sa construiti leaganul de copii perfect

Voteaza acest articol

Magazinul Ilbambino ofera o gama variata de leagane si accesorii pentru leagane pentru ca dumneavoastra sa puteti crea leaganul perfect pentru distractia copiilor. Pe site sunt disponibile zeci de modele de leagane de exterior si interior pentru copii precum si articole pentru crearea unui leagan personalizat.

Leagane pentru interior

Din colectia de leagane pentru interior se numara modelele pentru bebelusi, acestea au dimensiuni mai mici si sunt mai usoare. Nu necesita prindere in pamant si pot fi mutate dintr-o camera in alta foarte simplu, daca doriti sa va desfasurati activitatile zilnice in timp ce il supravegheati pe cel mic. Cateva dintre colectiile de leagane pentru interior sunt:

  • Bertoni- acest model detine si panou muzical si se poate folosi atat in interior cat si in exterior, datorita copertinei care il va feri pe cel mic de razele soarelui. Are centuri de siguranta si poate sustine o greutate de pana la 20 de kilograme.
  • Kerttu- modelul Kerttu detine o masuta care se poate detasa partial, spatar reglabil intre 45 si 90 de grade, spatar si sezut realizate din burete si cadru foarte stabil. Poate sustine pana la 25 de kilograme. Si acest model poate fi folosit atat in interior cat si in exterior.
  • Jumper Bounce- acest tip de leagan se poate folosi numai in interiorul casei, prins in tocul usii. Este realizat dintr-un material moale, lavabil, are suport pentru burtica si spate in timp ce mentine copilulului o pozitie corecta si poate fi reglat functie de inaltimea copilasului si a tocului usii. Foarte distractiv pentru copiii care nu stiu inca sa mearga.
Informatii recente:  Cauti piese de MOBILIER cu aspect VINTAGE? Iata unde le poti gasi!

Modele pentru exterior

Gama variata de leagane pentru exterior cuprinde modele pentru o singura persoana, pentru doua persoane si ansambluri de mai multe persoane. Majoritatea modelelor pot sustine o greutate mai mare asa ca pot fi folosite chiar si de persoanele adulte.

  • Strasbourg 3 in 1- acest model de leagane pentru exterior, special  exemplu de leagan pentru exteriorcreat pentru folosirea in concomitent de catre 3 copii, poate sustine o greutate de pana la 45 de kilograme pentru o persoana. Este recomandat copiilor de peste 3 ani.
  • KBT- modelul KBT cu cauciuc cu sfoara poate fi folosit de catre 2 copii in acelasi timp. Acest model nu are incluse accesoriile sistemului de prindere.
  • BEMA- colectia de leagane BEMA este destinata copiilor de peste 4 ani si poate suporta o greutate maxima de 50 de kilograme. Kitul are si sfoara de prindere inclusa.
Informatii recente:  Promotii in luna aprilie la generatoarele de la Magazia lu' Costica!

 

Pe langa leaganele care trebuie asamblate, pe site-ul oficial Ilbambino pot fi achizitionate articole pentru confectionarea unui leagan personalizat, puteti cumpara in mod separat sezuturi, carlige, tiroliene, franghii si manere cu care sa construiti propriul leagan.

Informatii recente:  Dacris94.ro se pregateste de iarna cu o gama variata de solutii profesionale de curatenie

Produsele cumparate din magazinul Ilbambino pot fi ridicate personal din sediul din Bucuresti sau pot fi livrate la adresa dorita prin intermediul unei firme de curierat, in termen de maxim 48 de ore.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii