Handbal: Romania – Angola! Iata de ce e important ca tricolorele sa castige in aceasta seara!

Voteaza acest articol

Nationala de handbal a Romaniei va intalni in aceasta seara Angola. In cazul in care se va impune in meciul cu nationala africana, iar Franta nu castiga cu Spania, avem asigurat locul 1 in grupa inaintea ultimei partide.

Nationala de handbal a Romaniei a inceput o noua poveste de succes la Campionatul Mondial din Germania, al carei final speram sa il aflam cat mai tarziu.

Dupa succesele oarecum scontate cu Paraguay si Slovenia, a venit si un meci cu Spania ca un moment al adevarului.

Daca impotriva Sloveniei atacul a dus greul, cu cele 31 de goluri marcate, contra ibericelor apararea a castigat partida.

  • Cu doar 17 goluri primite, cu o portarita Dumaska in mare forma (procentaj de 41 la suta de la sututri aparate), nationala noastra s-a impus in cele din urma, scor 19-17.
  • Au conat enorm cele opt goluri marcate de Cristina Neagu, completate de alte opt reusite ale Crinei Pintea si Elizei Buceschi, cate patru de caciula.
  • Dragut, de doua ori, si Ardean, o data, au completat lista marcatoarelor intr-un meci cu Spania decis in ultimul minut.
Informatii recente:  TOP 9 recomandari bune de stiut in domeniul fitness pentru partea masculina

”A fost un meci de mare lupta, o arata si scorul, 19-17. Din tot sufletul felicitari fetelor pentru cum au luptat pana in ultimul minut. Nu ne-a mai mers ca pana acum cu multe goluri, dar apararea a functionat, Iulia Dumanska a fost foarte buna in poarta. Sunt foarte multumita de ce am realizat ca echipa. Le multumesc din suflet oamenilor minunati, care au stat cu noi sa ne sustinut pana la aceasta ora”, a declarat Neagu la finalul partidei.

Informatii recente:  Noile ghete sport pentru barbati sunt acum disponibile si pe walkin-incaltaminte.ro

Cum incheiem pe primul loc

Victoria contra ibericelor a asigurat si matematic calificarea handbalistelor noastre in optimile de finala, dar mai ramane de stabilit locul in grupa. Daca vom invinge in aceasta seara Angola, iar Franta nu o bate pe Spania, avem asigurata prima pozitie, indiferent de rezultatele ultimei etape, intrucat primul criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte este meciul direct.

Informatii recente:  Vrei să aflii care este biletul zilei la pariuri?

Daca si noi si handbalistele franceze vom castiga in aceasta seara, locul unu se va decide in urma meciului direct de vineri seara. Meciul cu Angola este, bineinteles, o reeditare a partidei de debut de la Jocurile Olimpice din 2016, cand nationala noastra a fost invinsa de africance la debut, una dintre marile surprize ale competitiei.

Sursa: http://adevarul.ro/news/sport/diseara-tinem-pumnii-tricolorelor-e-important-romania-bata-angola-1_5a27c9045ab6550cb8e91cdf/index.html

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii