Experienta lui Teodor Baconschi in afara Romaniei

Experienta lui Teodor Baconschi in afara Romaniei
2 vot[uri] Nota 4.5

teodor baconschiTeodor Baconshi face parte in prezent din PMP – Partidul Miscarea Populara si si-a anuntat candidatura la alegerile Europarlamentare ce vor urma in acest an.

Pe scurt despre Teodor Baconschi

Intr-o eventuala carte scrisa vreodata despre istoria Romaniei, Teodor Baconschi va fi asociat mereu cu vizita Papei Ioan Paul al II-lea in Romania. Aceast eveniment diplomatic, politic si crestin a fost posibil numai si numai datorita lui Teodor Baconschi.

Informatii recente:  Doar 7% dintre romani sunt ingrijorati de terorism si 3%, de extremismul religios. Tarile din Europa ai caror cetateni se simt cel mai in siguranta

Insa de la vizita Papei au trecut ceva ani, dar Teodor Baconschi a ramas acelasi om demn si onest, nefaliat vreunui partid politic, fie de la guvernare, fie din opozitie.

Teodor Baconschi este unul dintre rarii nostril intelectuali de varf, acesta are un doctorat magna cum laude in Antropologie religioasa si istorie comparata a religiilor obtinut la una din cele mai bune facultati din lume, Sorbona.

Informatii recente:  Camera Deputaţilor va putea lua marţi o decizie în premieră

 

De ce cred ca Teodor Baconschi este o solutie buna pentru Romania?

In 2007, a fost numit de catre Presedintele Romaniei ambasador extraordinar si plenipotentiar in Franta. In 2008, Baconschi a fost numit si ambasador al Romaniei in Principatul Andorrei si in Principatul Monaco.

Teodor Baconschi a ocupat functii importante in multe state din Europa, cum ar fi Membru al Asociatiei Internationale de Studii Patristice in Paris, Comandor al Legiunii de Onoare in Franta, Marea Cruce a Ordinului Ecvestru Pius al IX-lea in Vatican, Mare Ofiter al Ordinului Sfintei Agata in San Marino, Mare Ofiter al Ordinului National pentru Merit in Portugalia si multe alte functii cu legaturi externe pe teritoriul Romaniei.

Informatii recente:  Criză IREMEDIABILĂ în PSD? Un europarlamentar îl face PRAF pe liderul Liviu Dragnea

Dupa parerea mea, Teodor Baconschi face foarte bine ca s-a hotorat sa candideze pentru postul de Europarlamentar din partea Partidului Miscarea Populara pentru ca are foarte multa experienta in afara Romaniei.

 

 

Niciun Comentariu

Lasa un comentariu

Va rugam lasati comentarii decente.
Adresa de email nu va fi publica.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii!*