E-Camere.ro – Camere de supraveghere wireless la preturi accesibile

Voteaza acest articol

camere-supraveghere-wireless

In ziua de azi utilitatea unor camere de supraveghere wireless este indiscutabila, indiferent ca vorbim de viata personala sau de cea profesionala. E-Camere.ro va asigura cele mai bune camere de supraveghere wireless la preturi pe care vi le puteti permite, indiferent de venit.

Camerele de supraveghere wireless reprezinta inovatia de ultima ora in domeniu, fiind tot mai cautate atat de oamenii de afaceri, care doresc sa-si monitorizeze personalul, cat si de proprietarii de case, care vor sa fie in permanenta in contact cu ce se intampla in locuintele lor cand sunt plecati in vacanta sau isi lasa copilul cu bona.

Camerele de supraveghere wireless va permit sa va creati un intreg sistem de monitorizare a unui anumit spatiu, putand primi informatii de la patru dispositive concomitent. Aceste camere permit impartirea monitoruluil in patru segmente, iar imaginile inregistrate sunt transmise printr-o aplicatie pe telefonul personal sau pe un calculator.

Atunci cand va ganditi sa va achizitionati o camera de supraveghere wireless ar trebui sa aveti in vedere urmatoarele caracteristici

  • Inregistrarea pe intuneric – Stim ca multe lucruri in afara legii se intampla pe intuneric, asa ca o camera de supraveghere wireless ar trebui sa ofere imagini foarte bune pe infrarosu. Pentru ca imaginea sa fie foarte buna cautati o camera wireless cu iluminatori IR.
  • Carcasa – Este ideal ca o camere wireless sa se camufleze cat mai bine intr-un anumit spatiu pentru a nu fi observata.
  • Ajustabilitatea – O camera de supraveghere wireless trebuie sa fie ajustabila, in sensul ca aceasta trebuie sa aiba functia de a se inclina, apropia sau indeparta de punctul focalizat.
  • Inregistrarea – Este ideal ca functia de inregistrare a camerei sa poata stoca imagini cat mai multe pe o durata de timp cat mai mare.
  • Calitatea imaginii – Nu vreti ca inregistrarile obtinute sa fie doar niste umbre, de aceea optati pentru un echipament care sa imbunatateasca imaginea oferita de o camera analog.
  • Rezistenta la conditiile meteorologice – Unele camere sunt mai rezistente la temperaturi extreme sau la precipitatii. Pentru o investitie corecta fiti atenti la aceste detalii, care pot face diferenta.

Camerele video de supraveghere wireless sunt probabil printre cele mai revolutionare inventii din domeniu.

Faptul ca putem monitoriza locuinta personala sau orice alt spatiu in care avem instalata o astfel de camera, doar folosind telefonul, este uimitor. In plus, senzorii wireless ofera si mai mare protectie.

Daca in cazul camerelor de supraveghere clasice un hot putea cu usurinta taia cablurile, in cazul camerelor de supraveghere wireless acest lucru este imposibil.

Daca sunteti in cautarea unei camere de supraveghere wireless atunci pe e-camere.ro cu siguranta veti gasi ceea ce doriti.

Echipa va ofera asistenta tehnica in achizitionarea produsului ideal, precum si in orice problema intampinati cu folosirea acestuia.

E-Camere.ro este un magazine online detinut de societatea Polites din Craiova, licentiata de Inspectoratul General al Politiei

Aici veti gasi solutii pentru proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate. Cele mai noi camere de supraveghere de pe piata le veti gasi pe website-ul:

www.e-camere.ro

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa apelati la numarul: 0767 390 475

Informatii recente:  Cumpara online cuptor incorporabil Electrolux de la Kauf.ro

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii