Drujbele Ruris de la Vexio – utilajele care ajuta la taierea lemnului in mod eficient si fara mult efort din partea utilizatorilor

Voteaza acest articol

logo vexio

Magazinul online Vexio a lansat noi modele de drujbe din gama categoriei cu acelasi nume ce sunt fabricate de producatori recunoscuti la nivel mondial pe aceasta piata de produse pentru casa si gradina. Aceste drujbe apartin unor producatori precum Ruris ce este un nume foarte cunoscut pe piata drujbelor.

Noile modele de drujbe de la Vexio dispun de o serie caracteristici care ajuta munca utilizatorului facand-o mai putin solicitanta, mai placuta si mai eficienta in acelasi timp. In general utilizarea unei drujbe nu este una la indemana oricui  si nu in ultimul rand unele drujbe pot fi folosite doar pentru taierea copacilor de o anumita dimensiune.

 Ce ofera drujbele Ruris?  Eficienta, productivitate si usurinta in utilizate !

cum folosim un motofierastrau in mod corect

Insa cei de la Vexio s-au gandit la toate aceste aspecte lansand o gama ce acopera o multitudine de necesitati ale utilizatorilor. Modelele Ruris  dispun de o variatie in ceea ce priveste dimensiunea lamelor de taiere acestea fiind cuprinse intre 300 si 450 de mm, cele din urma putand fi folosite pentru taierea arborilor cu diametru mai mare. Calitatea acestor drujbe Ruris este data de originea producatorului japonez, acesta fiind recunoscut in general ca fiind unul de calitate pentru multe produse in general.

Informatii recente:  Artagradinilor.ro vine cu o oferta deosebita de amenajari gradini pentru sezonul urmator

Aceste modele de motofierastraie Ruris sunt foarte puternice putand fi folosite pentru multe lucrari forestiere atat simple cat si mai complexe. In plus numarul de vibratii este unul redus, aceste drujbe putand fi folosite si de catre persoane care nu au o forta foarte mare sau experienta multa in utilizarea unui astfel de utilaj.

Informatii recente:  Motopompele: ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti uzi gradina cu ajutorul Magazia lu’ Costica

Lanturile din otel le confera acestora o rezistenta mare, drujbele Ruris putand fi folosite atat pentru prelucrarea lemnului destinat focului cat si celui pentru constructii. Versatilitatea acestor drujbe le face sa fie preferate de catre multi utilizatori  care opteaza pentru cumpararea unor astfel de produse.

Un alt avantaj al motofierastraului Ruris  este usurinta acestuia ceea ce il face sa poata fi folosit pe o durata lunga de timp fara sa fie nevoie de pauze mari pentru odihna.  Cu ajutorul unei astfel de drujbe se poate taia in mai putin de o ora aproape 2 metri cubi de lemn ceea ce este foarte eficient pentru orice lucrare forestiera indiferent de natura acesteia.

Insa ca fiecare utilaj, aceste drujbe au nevoie de un rodaj facut corect pentru o buna functionare. Prin  urmare consultantii de la Vexio recomanda ca dupa ce se alimenteaza drujba Ruris  cu combustibil si ulei in proportie de 25 ml ulei/litru de benzina rodajul sa se efectueze in timpul consumarii a 2 rezervoare de combustibil pentru taierea unor lemne subtiri.  O alta recomandare este aceea ca rodajul sa nu se faca cu motorul functionand in gol.

Informatii recente:  Va pregatiti casa pentru anotimpul geros? Inicinstal va ofera calorifere din otel, cele mai durabile echipamente de incalzire

Livrare GRATUITA pentru comenzi de peste 499 RON

Magazinul Vexio ofera transport gratuit  in intreaga tara pentru comenzile ce au o valoare mai mare de 499 RON  sau in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 149 RON.   Totodata la drujbele Ruris se ofera o garantie de 24 de luni fiind insotite de certificate de garantie de la producator/importator.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii