Desfasurarea primelor conferinte regionale

Voteaza acest articol

Proiectul „Acces la formare profesionala continua pentru angajatii din sectorul sanitar-PROSANIT”, POSDRU 164/2.3/S/138111 implementat de catre OAMGMAMR in parteneriat cu CEPECOM SRL se regaseste in cadrul celei de-a treia luni de implementare.

In luna iulie vor avea loc in cadrul proiectului primele 2 conferinte regionale.Acestea se vor desfasura in zilele de 24.07.2014 (Constanta) si 26.07.2014 (Calarasi).

La aceste evenimente sunt invitate sa participe persoane din cadrul sectorului sanitar (infirmiere, asistenti medicali, moase, conducatori de unitati sanitare, persoane cu putere de decizie in cadrul acestui sector), persoane din mass-media si persoane interesate sa afle mai multe despre implementarea fondurilor europene in Romania si despre activitatile proiectului.Se doreste ca numarul celor prezenti sa fie de 250 persoane (cate 125 pe fiecare conferinta).

Informatii recente:  Bucatarie profesionala. De unde cumparam?

In cadrul celor doua conferinte regionale se vor prezenta activitatile din cadrul proiectului, precizandu-se pentru fiecare activitate in parte actiunile ce vor fi intreprinse si rezultatele ce se doresc a se obtine.

Pentru a exemplifica cele relatate in cadrul conferintelor, membrii Partenerului CEPECOM SRL, vor explica in ce vor consta sesiunile de orientare si consiliere, ce teste li se vor aplica participantilor pentru a se descoperi personalitatea fiecaruia, precum si aptitudinile acestora si cum vor fi distribuiti acestia la unul din cele 3 programe de formare:baby-sitter, ingrijitor batrani la domiciliu si ingrijitor bolnavi la domiciliu.

Informatii recente:  Profita de inceputul primaverii si cumpara motocultoare pentru curtea ta!

Se va prezenta fiecare curs in parte, ce vor invata persoanele ce vor participa la aceste activitati, modul cum este gandita structura fiecarui curs (partea teoretica si cea practica).Cursurile de baby-sitter si ingrijitor batrani la domiciliu sunt de nivel 1, avand o durata de 360 ore, iar persoanele certificate vor primi o subventie in valoare de 1080 RON, iar cursul de ingrijitor bolnavi la domiciliu este de nivel 2, persoanele certificate urmand a primi o subventie de 2880 RON.

Informatii recente:  Pintexim vine cu o oferta cuprinzatoare de personalizare a agendelor zilnice pentru 2016!

Calificarile pe care le vor obtine persoanele participante la cursurile de calificare le vor oferi acestora noi oportunitati pe piata muncii actuale atat din Romania, cat si din Uniunea Europeana.

Pe toata durata de implementare a proiectului vor fi asigurate activitatile de informare si publicitate astfel incat sa se cunoasca in orice moment stadiul evolutiei activitatilor.

Speram ca cele relatate v-au starnit interesul si va asteptam sa participati in numar cat mai mare la aceste evenimente.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii