Pregateste-l pe cel mic de scoala! Cumpara de la Pintexim caiete scolare pentru incepatori

Voteaza acest articol

Princhindelul familiei urmeaza sa inceapa scoala? Atunci e momentul sa va pregatiti din timp pentru unul dintre cele mai importante momente din viata noului invatacel. Si chiar daca vacanta de vara este in toi, e mai bine sa cumparati de pe acum rechizitele scolare, astfel incat sa evitati aglomeratia din librarii de la inceputul anului scolar.

Acum aveti posibilitatea de a cumpara caiete scolare online, la preturi mai mult decat avantajoase, numai din papetaria Pintexim, locul care va asteapta cu orice tip de rechizite aveti nevoie pentru elevii mai mici sau mai mari.

Caietele scolare pentru incepatori, primul pas spre invatatura

In clasa I, atunci cand cei mici iau primul contact cu tainele invataturii, e normal ca acestia sa fie ajutati de caiete scolare speciale, astfel incat procesul de acumulare de noi Pregateste-l pe cel mic de scoala! Cumpara de la Pintexim caiete scolare pentru incepatoricunostinte sa fie mai usor si mai placut. Din acest considerent, papetaria online Pintexim le pune la dispozitie micilor invatacei caiete scolare pentru incepatori, special create pentru conturarea primelor litere si cifre. Cu coperti colorate si pe care sunt desenate animalutele lor preferate, caietele pentru incepatori au o liniatura speciala si o calitate a hariei satinate foarte buna, astfel incat aceste rechizite sa devina indispensabila pentru toti cei care invata sa scrie primele cuvinte.

Informatii recente:  TOP 7 strategii eficiente pentru o memorie de nota 10 la BAC

Cu ajutorul acestor caiete, copii invata foarte usor sa scrie corect si sa treaca progresiv de la desen, la scris. Mai mult decat atat, caietele pentru incepatori de la Pintexim sunt impartite in diferite tipuri de categorii, pe anii de studiu, de la clasa I, pana la clasa a II-a.

Informatii recente:  Planul urbanistic pentru un campus educational in Bucuresti

La Pintexim, gasiti toate rechizitele necesare pentru clasa I

Printre celelalte tipuri de rechizite scolare de care cel mic nu se poate lipsi in primul an de scoala si pe care le poti cumpara din papetaria online Pintexim sunt carnetele de elev, vocabularele, caiete si blocuri de desen, hartie creponata, hartie glacee, pensule, acuarele si multe altele. Intrati in papetaria online Pintexim si pregatiti-l pe cel mic de scoala, incepand cu caietele scolare de cea mai buna calitate.

Informatii recente:  Misterioasa lume a mamiferelor

DESPRE Pintexim

Pintexim este  magazinul online de papetărie, care comercializează articole de papetărie și birotică, precum și servicii de fabricare a produselor și ambalajelor din hârtie și carton, editarea cărților, broșurilor și altor publicații, toate după modele de concepție proprie. Pintexim oferă spre vânzare produsele proprii prin comanda online, cât și la numerele de telefon 0251/414553 și 0351/808825. De asemenea, clienții își mai pot trimite comanda și la adresa de e-mail pintexim.craiova@gmail.com.

###

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii