Cum sa ai la nunta ta un tort cat mai grandios

Voteaza acest articol

torturi de nuntaAlegerea meniului si implicit a tortului este unul dintre cele mai importante detalii. Si, desi din exterior pare ceva absolut la indemana, privind lucrurile din interior, in calitate de mireasa si mire, stiti foarte bine ca tortul este una din senzatiile serii. Deci, trebuie sa fie ales cu grija, de la ingrediente la textura, gust si forma.

Ingredientele tortului de nunta

Ocupa locul fruntas in detaliile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi tortul tocmai pentru ca ingredientele fac diferenta intre zambetele de placere si grimasele invitatilor. Nu te bucura cand gasesti un tort ieftin! Te minti singura! De fapt cu siguranta are foarte multe ingrediente artificiale sau, una tocmesti si alta o sa primesti! De aceea e foarte important sa apelezi la o cofetarie de incredere din Bucuresti. Clientii care au comandat torturi de nunta de la CandyCat.ro s-au declarat foarte multumiti de alegerea facuta, dovada in acest sens fiind comentariile pozitive de pe internet.

Informatii recente:  3 criterii cruciale in alegerea de carucioare pentru copii

Asadar, pentru ca vorbim de o zi speciala din viata ta, nu face rabat de la calitate si gusta inainte din compozitia pe care o va avea tortul tau. Intra pe forumuri cu si despre cofetarii, mai jos ai chiar o astfel de discutie! Afla unde se fac torturi cu ciocolata buna, frisca naturala, ingrediente gustoase si asa mai departe.

Informatii recente:  Cauti o firma de catering in sectorul 3? Premiercatering.ro este aici!

Tortul de nunta si aroma care va place

Pentru ca, pana la urma, nunta este a voastra.  Poate lui ii plac torturile racoroase, cu fructe, iar tu vrei sa curga rauri de ciocolata. Alegeti varianta de mijloc: fructe dar confiate, ciocolata si blat bicolor. Sau, poate lui ii place crema de lamaie, iar tie martipanul. Alegeti un tort alb cu galben, din martipan, crema de vanilie si crema de lamaie. Cu siguranta la cofetarie veti gasi cea mai buna varianta de mijloc.

Decoratiunile tortului de nunta

Ideal ar fi ca decoratiunile tortului sa fie identice cu cele pe care le folosesti in buchetul tau sau al nasei sau in aranajamentele florale de la restaurant. Daca nu este posibil, macar adapteaza stilul si decoratiunile tortului la stilul nuntii. De exemplu, daca ai o nunta eleganta, clasica, alege un tort bi sau tricolor, in linii simple dar elegante si cu o aroma clasica. Daca aveti o nunta sofisticata, alege un tort pe masura si cu o combinatie de arome mai rar intalnita dar bineinteles, gustoasa.
Sau, daca aveti o nunta nonconformista, iesita din tipare, alege un tort haios, vesel si foarte colorat. Articol preluat de pe Karena.

Informatii recente:  Fermierul Afacerist iti propune o gama diversa de tancuri de racire lapte

Niciun Comentariu

Lasa un comentariu

Va rugam lasati comentarii decente.
Adresa de email nu va fi publica.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii!*