Cosurile de Craciun sunt apreciate mai mult decat e-mailurile

Cosurile de Craciun sunt apreciate mai mult decat e-mailurile
2 vot[uri] Nota 5

cos-cadou-craciun-coleg-serviciuSegmentul corporate este cel care adopta noi si noi modalitati de mentinere a relatiei cu partenerii, cu furnizorii si cu clientii importanti ori cu potentialii colaboratori.

Corporatiile doresc sa dovedeasca faptul ca sunt inovative, ca sunt deschise la nou, si profita de orice prilej sa arate acest lucru. Iata de ce, din ce in ce mai mult, project managerii si personalul de sales din corporatii apeleaza la variante de impact, care sa insemne mai mult decat o simpla felicitare transmisa prin e-mail.

Ce destinatii pot avea aceste cadouri inedite?

Persoanele care lucreaza in corporatii si care intretin legatura cu persoane din cadrul corporatiilor partenere, sau a unor furnizori, sau cu anumiti  consultanti si clienti importanti, care luna de luna platesc multe servicii, au nevoie de un alt mod de a trimite o atentie cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Informatii recente:  Esti pasionat de muzica? Cum sa o asculti la cea mai buna calitate

Micile dovezi ale recunoasterii si ale aprecierii, transmise punctual in mai multe directii, se vor transforma in cresteri ale disponibilitatii celor care au primit aceste atentii de a colabora, de a intretine relatii de business cu corporatia, de a ii accepta si consuma serviciile ori produsele.

Iata de ce tendinta pentru Craciunul 2016 este de a inlocui acele e-mailuri care nu pot transmite emotie cu anumite cosuri de Craciun care sa fie livrate si care sa provoace surpriza si incantare in persoana vizata:

  • directorul de marketing de la un partener
  • managerul operational de la un furnizor
  • managerul de achizitii de la un client persoana juridica
Informatii recente:  Hainele en gros, lejer de comandat de pe Angrostoc.ro

si multe alte persoane de interes pentru corporatie.

Cultura corporate ajunge in mediul general de business

cosuri-cadou-pentru-craciun

Daca deja este incetatenita ideea ca un asemenea cos este daruit in interiorul corporatiei, trimiterea acestora prin curier rapid la alte destinatie este inca o noutate. Tocmai pentru ca este inca o noutate, va avea efectul scontat. In plus, va fi ceva de bun gust, si la figurat, dar si la propriu.

Cosul de Craciun propus de Giftsolution.ro pentru astfel de ocazii si astfel de intentii este compus in general dintr-o sticla de vin rosu, la care se adauga un cozonac, si decorativ un con de brad si o funda, ori cosuri propriu-zise in care sunt asezate sticla de vin rosu, o figurina Mos Craciun de ciocolata, un cozonac rotund si multe elemente de decor atragatoare.

Informatii recente:  Ilbambino ofera cel mai interesant mijloc de deplasare: masinutele electrice pentru copii

Bineinteles, un cos de pe Giftsolution.ro se numeste Bunatati Romanesti, fiindca de cele mai multe ori, in mediul corporate se practica impartasirea si consumul de cultura traditionala, reinterpretata si redescoperita. Acest cos are, pe langa celelalte, un baton de casa cu vanilie, un castron de ceramica pictat manual si multe altele.

cos-cadou-de-craciun

Asadar, corporatistii care iau inspirata decizie de a alege acest magazin online de cadouri de Craciun si de aici cosurile afisate, vor trebui sa faca un calcul si sa plaseze o comanda minima sau chiar mai mare. Se pregateste un buget, se plaseaza comanda,  iar livrarea se face cu rapiditate si usurinta, pentru ca mai apoi sa se organizeze livrarile catre destinatarii finali.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii