Contractul pentru vaccinul hexavalent va fi semnat URGENT: Decizia luată de ministrul Sănătății

Voteaza acest articol

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a anunţat că, marţi sau miercuri, va fi semnat contractul privind furnizarea vaccinului hexavalent.

Potrivit oficialului MS, vaccinul hexavalent ar urma să se găsească în farmacii de la finalul lunii martie.Imagini pentru manuta bebelus

“Din discuţiile pe care le-am avut cu producătorii, ştiţi foarte bine că eu am moştenit o procedură de vaccin care nu era corectă, pe care nu am primit control financiar preventiv, am demarat o procedură scurtă şi, dacă nu mă înşel, (…) mâine se semnează contractul. Este o procedură scurtă, am obţinut acelaşi preţ ca cel obţinut la licitaţie, cu toate că s-a vehiculat că voi cumpăra vaccin la un preţ mai ridicat. Eu am avut o discuţie cu persoanele responsabile din compania respectivă şi am obţinut acelaşi preţ. Contractul se va semna mâine sau poimâine şi el va veni, conform graficului, aşa cum am spus, în luna martie, aşa mi-au promis, asta poate să fie sfârşitul lunii martie”, a precizat Florian Bodog, luni, într-o conferinţă de presă la finalul şedinţei de Guvern.

Informatii recente:  Orange Riders va provoaca sa va testati limitele pe motocicleta urmand traseul organizat pe Valea Oltului!

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii