Cele mai bune oferte la calupurile de gheata de la IceWorld

Voteaza acest articol

Inca dn celemai vechi timpuri gheata a fost folosita atat pentru conservarea carnii cat si pentru folosirea acesteia ca si adapost prin constructia de igluuri. Calupurile de gheata sunt perfecte atat pentru a iti racori bautura pe timp de vara cat si pentru a iti imbunatati abilitatile de sculptat in  gheata in timpul iernii si nimic nu este mai frumos decat sa creezi cu propriile maini minifigurine din gheata sau de ce nu adevarate statui, igluuri sau chiar castele.

Calupurile de gheata pot fi folosite in diferite moduri

calupuri gheata

Datorita proprietatilor calupurilor de gheata de la IceWorld care pot rezista pentru perioade lungi fara a se topi, acestea sunt perfecte in folosirea in lazile frigorifice pentru a raci si a mentine la o temperature scazuta produsele alimentare, sau sunt potrivite pentru racirea bauturilor in baruri si restaurant, deoarece exista multi clienti care doresc gheata sub diferite forme si este mult mai usor de modelat decat un cub de gheata. Gheata de la IceWorld este de calitate datorita utilajelor modern de fabricare a ghetii, care transforma apa intr-o gheata cu o topire lenta . Apa purifiata de filtrele de ultima generatie o face sa fie lipsita de microorganisme care pot pune viata in pericol  dar si de impuritati pentru a nu altera gustul bauturilor voastre. Gheata din calupuri  poate fi folosita pentru racirea bauturilor tari fiind cea mai potrivita deoarece nu schimba gustul ci dimpotriva il accentueaza prin efectul de racire.

Informatii recente:  Servicii de catering de la PremierCatering.ro in Bucuresti sector 4

IceWorld va ofera calupuri de gheata la cele mai ieftine preturi

Calupurile de gheata oferite de IceWorld sunt cele mai ieftine de pe piata dar va ofera si cele mai bune oferte la gheata cumparata, astfel daca vreti ca comandati peste 50 de kg de gheata, vi se ofera posibilitatea transportului, si in Bucuresti acesta este gratis,  si la comenzi de peste 1000 de kg aveti posibilitatea sa renegociati pretul astfel puteti beneficia de o reducere, tinand cont de cantitatea de gheata comandata.

Informatii recente:  Cristine.ro are un nou website pentru cofetaria online cu dulciuri facute in casa

Despre IceWorld

IceWorld este o fabrica de gheata care activeaza in Spania si Italia din 1999, unde a reusit sa stranga o vasta experienta, mai ales ca aceste tari sunt mari consumatoare de gheata, si a inceput activitatea in Romania in anul 2006 fiind cea mai renumita fabrica de gheata din Romania dar si din Spania si Italia. Acestia sunt buni colaboratoti cu SCOTSMAN, liderul mondial in producerea de utilaje pentru fabricarea ghetii. Pentru mai multe detalii despre ofertele curente sau pentru a face o oferta, ii gasiti la numerele de telefon 0720 443 282 / 0729 443 282 sau la adresa de email adrian.popescu@iceworld.ro

Informatii recente:  Torturile cu fructe sunt gustoase, delicioase si racoritoare

###

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii