Cei mai creativi 3 influenceri pe care TREBUIE să îi știi

Voteaza acest articol

Te-ai întrebat prin ce se remarcă cei care devin influenceri? Talentul, carisma și curajul sunt elementele-cheie, însă ceea ce îi deosebește într-adevăr de toți ceilalți este creativitatea. Cu siguranță apreciezi, la rândul tău, ceea ce este aparte și niciodată plictisitor, iar internetul este cel mai bun loc pentru a găsi toate acestea.

Dacă în alte țări influencerii căpătaseră notorietate cu mult timp înainte, în România, fenomenul s-a popularizat în ultimii doi ani. În 2018robabila deveni mult mai competitiv și interesant de descoperit, de aceea este bine să îți actualizezi cunoștintele.

Cauți inspirație ori vrei să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în mediul online? Atunci trebuie să urmărești Agenția Global Influencers, unde îi vei găsi pe cei mai interesanți oameni din domeniile tale preferate.

Informatii recente:  Voucherry Romania lanseaza noi modalitati de strangere de fonduri

Află mai jos ce influenceri creativi trebuie să urmărești anul acesta:

  • Unul dintre cei mai spirituali și carismatici oameni ai momentului în România este influencerul Flick, devenit faimos la radio, dar și din video-urile postate alături de Mihai Bendeac. Acum este unul dintre cei mai căutați români pe Facebook, cu aproape un milion de urmăritori. Ceea ce creează Flick este o combinație inedită de poezie și comedie, inspirată din poveștile urmăritorilor săi și pe care trebuie s-o citești chiar acum. Caută-l pe Facebook sau Instagram și râzi cu lacrimi alături de prietenii tăi.
Informatii recente:  Eco Egg - detergentul revolutionar ajunge si in Romania

  • Suzana Mira Magic Maker este numele paginii de Facebook unde poți găsi cele mai apetisante torturi și dulciuri. Suzana este un cofetar din mâinile și imaginația căruia ies adevărate opere de artă ce pot fi gustate de toți cei dragi ție. Dacă vrei să faci un cadou incredibil, indiferent de ocazie, ori să te răsfeți din când în când cu ceva bun, pe pagina Suzanei găsești idei cât cuprinde.

 

  • Dacă nu ai auzit de Presa în blugi, atunci nu ești la curent cu tot ce se întâmplă în jurul tău. Descrierea blogului lui Bogdan Daradan, “Adevărata alchimie nu e să transformi plumbul în aur, ci timpul în emoții”, spune multe despre ce vei găsi pe pagina sa. Cu experiență profesională impresionantă în presa scrisă și televiziune, Bogdan a ales să împărtășească din pasiunile și interesele sale cu tine într-un mod cât se poate de creativ și mereu surprinzător. Pe pagina sa găsești sfaturi, idei, noutăți în materie de film, muzică, modă și multe altele.
Informatii recente:  Competence Call Center a castigat premiul "People's Choice Stevie Awards for Favorite Companies"

Aceștia nu sunt decât trei dintre cei mai apreciați influenceri din România, pe care merită să-i urmărești, dacă nu o făceai până acum. Pe restul îi poți descoperi accesând site-ul Global Influencers.

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii