Ce mare actor de la Hollywood și-a anunțat retragerea

Voteaza acest articol

Imagini pentru Robert RedfordAnunț de la Hollywood! Unul dintre cei mai mari actori și-a anunțat retragerea. Robert Redford se va retrage din activitatea care l-a făcut celebru după ce va încheia filmările la ultimele sale două producţii, conform unui anunţ făcut de actor într-un interviu postat joi pe internet, informează revista Variety, scrie agerpres.ro.
În interviu, Redford vorbeşte despre importanţa de a povesti, despre pictură şi a dezvăluit că doreşte să renunţe la actorie pentru a se concentra doar asupra regiei şi artelor plastice.
“Am obosit să joc în filme. Sunt o persoană nerăbdătoare şi în consecinţă îmi este greu să repet anumite scene. În acest moment al vieţii mele, la vârsta de 80 de ani, sunt mulţumit că nu depind de nimeni”, susţinea el.
Robert Redford a precizat că va renunţa la actorie după ce va încheia munca la ultimele sale două proiecte cinematografice – “Our Souls at Night”, în care joacă alături de Jane Fonda şi “Old Man With a Gun”, în care mai apar Casey Affleck şi Sissy Spacek.

Informatii recente:  Cele mai cool sandale cu toc pentru vara lui 2015

“Odată ce vor fi terminate am să-mi iau la revedere de la actorie şi am să mă ocup doar de regie”, a spus el.

Informatii recente:  Afla cum sa porti o camasa de dama eleganta de la Zega in acest sezon!

Deşi este celebru pentru cariera sa de actor, Redford a câştigat un premiu Oscar în 1981 pentru regie cu filmul “Ordinary People”. El a mai primit un Oscar onorific, pentru întreaga carieră, în 2002.

Informatii recente:  TOP 3 joburi pe care le poti avea indiferent de facultatea absolvita

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii