Ce a anunțat magnatul Ion Țiriac despre Simona Halep

Voteaza acest articol

De foarte mult timp, magnatul Ion Țiriac și-a arătat atașamentul față de Simona Halep și a ajutat-o în carieră. Ultimele afirmații ale magnatului ar putea declanșa un adevărat război în sportul românesc. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a fost eliminată încă din faza grupelor la Turneul Campioanelor, dar Țiriac nu se ferește să facă declarații măgulitoare la adresa sportivei.simona-halep

“Suntem într-o situaţie utopică. O jucătoare de tenis, care se află între primele cinci din lume, cu tot respectul pentru toţi sportivii români, mă refer la orice jucător de fotbal, de handbal, campioni olimpici chiar, dar niciunul dintre aceştia nu valorează nici 5% din cât înseamnă Simona Halep în toată lumea asta. Este un simbol preţios şi foarte greu de apărat, este o mare responsabilitate”, a spus Ţiriac la Digisport.

Informatii recente:  Noile ghete sport pentru barbati sunt acum disponibile si pe walkin-incaltaminte.ro

Cristina Neagu face legea în handbalul feminin mondial. A fost declarată jucătoarea aanului, a câștigat Liga Campionilor cu Buducnost Podgorica sau medalie pentru naționala României. De asemenea, în tenisul masculin, în proba de dublu, Florin Mergea sau Horia tecău au obținut, în ultimul timp, performanțe de invidiat.

Informatii recente:  Ingrijorător: copiii din România petrec 5 ore pe zi pe rețelele de socializare

“Ne întrebăm mereu ce a făcut, ce n-a făcut… Sportul nu mai este sport, ci este o afacere, un business, un spectacol bun pentru toată lumea. Dar s-a terminat cu faza ’important este să participi, nu să câştigi’. Azi, această activitate de trilioane, nu de miliarde, de trilioane, nu se mai manifestă ca celelalte. Este de ajuns ca un sportiv să câştige cinci milioane de euro pe an şi să fie în primii trei din lume. Este extraordinar! De abia aşteptam şi noi să fie cineva în primele 10 jucătoare de tenis din lume, după o altă eră pe care am avut-o de aur… Nu suntem niciodată mulţumiţi”, a mai spus Ion Ţiriac.

Informatii recente:  Vrei să aflii care este biletul zilei la pariuri?

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii