Cat de sigur e caruciorul bebelusului tau?

Cat de sigur e caruciorul bebelusului tau?
1 vot[uri] Nota 5

carucioare copiiDaca in secolul XXI caruciorul este un mijloc de transport indispensabil pentru plimbarea bebelusilor, nu toti parintii stiu despre caracteristicile de siguranta incorporate in designul sau.

Primele carucioare de copii au aparut in Anglia si Germania in urma cu aproximativ 155 de ani, iar de atunci producatorii de carucioare incearca sa scoata pe piata modele convenabile si practice pentru plimbarea celor mici.

Desi carucioarele pentru copii au trecut printr-o serie de transformari in ceea ce priveste rolul, designul si sistemul de siguranta, la plimbare orice parinte trebuie sa tina seama de urmatoarele sfaturi de siguranta atunci cand iese afara cu cel mic:

Informatii recente:  Saltea rezistenta la orice model de patuturi copii Bertoni

– Fie ca alegi un carucior cu maner reversibil sau unul cu maner nereversibil, bebelusul trebuie supravegheat permanent atunci cand se afla in carucior.

– Utilizeaza hamul de la carucior chiar si in stare de repaos. Pentru ca plimbarea sa fie lipsita de riscul producerii vreunui accident, cum ar fi alunecarea din carucior, folosirea sistemului de siguranta este obligatorie. Dupa ce fixezi cataramele, ajusteaza centura de siguranta pentru a obtine o fixare ferma in jurul copilului. Recomandat este sa recurgi la aceasta masura de siguranta chiar daca cel mic doarme si nu va aflati in miscare.

Informatii recente:  Cumpără scaune de masă pentru bebe și ușurează-ți munca de hrănire a copilului

Sfaturi pentru achizitia unui carucior pentru copii

– Cumpara un carucior usor, care cantareste maxim sapte kilograme ca sa poti sa il manevrezi fara dificultate. Carucioarele pentru copii Graco au preturi avantajoase, fiind foarte populare in randul parintilor pentru ca sunt foarte comode, calitatea materialelor folosite fiind una superioara.

– Alege un carucior cu roti mai mari pentru ca plimbarea pe teren denivelat, cum ar fi o zona cu pietris sa nu bruscheze copilul.
– Nu folosi niciodata un carucior pe scari rulante. Fie ca mergi intr-un mall sau cobori in pasaj la metrou, pentru o deplasare cat mai sigura, cauta un lift sau o rampa atunci cand acestea sunt disponibile.

Informatii recente:  10 întrebări chinuitoare cu care se confruntă mamele din ziua de azi

– Pentru a preveni prabusirea caruciorului, evita sa sprijini de manerul de la carucior obiecte, cum ar fi posete, pungi de cumparaturi, colete sau accesorii.

– Din cand in cand, trebuie verificat caruciorul desuruburi slabite, piese uzate sau deteriorate. Daca unele dintre piese sunt rupte, ele trebuie reparate sau inlocuite inainte de plimbarea viitoare.

Niciun Comentariu

Lasa un comentariu

Va rugam lasati comentarii decente.
Adresa de email nu va fi publica.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii!*