Actorul Charlie Sheen: În ziua când am fost diagnosticat cu HIV, am vrut să înghit un glonț

Voteaza acest articol

Actorul Charlie Sheen a detaliat miercuri în cadrul emisiunii Good Morning America aspecte ale luptei sale cu virusul HIV, scrie UPI.com. În ziua în care am fost diagnosticat, am vrut imediat să înghit un glonț, a spus actorul la emisiunea lui Michael Strahan despre momentul în care a aflat că are această maladie.Imagini pentru charlie-sheen

Însă mama mea era acolo și nu am vrut să fac acest lucru în preajma ei sau să o las în postura de a curăța acea mizerie. Apoi, s-a întâmplat altceva. Ei mi-au dat un pumn de pastile și mi-au spus să merg acasă și că o să continui să trăiesc, a povestit actorul. Dacă aș fi fost însă diagnosticat cu o formă de cancer la creier sau cancer de stomac, ori vreo formă de meningită, acum nu am mai fi stat de vorbă aici, a continuat Sheen care a explicat că în prezent privește HIV ca pe o modalitate prin care-i poate ajuta pe alții. Mă simt de parcă aș purta o torță pentru o mulțime de oameni care suferă de același lucru, explicat actorul de 51 de ani.

Informatii recente:  Cele mai populare trenduri la bluzele de dama

El a mai spus că este mulțumit de faptul că este implicat într-un studiu al agenției Food and Drug Administration pentru testarea unui medicament denumit PRO-140, care ar urma să obțină aprobarea de a fi vândut pe piață, conform Agerpres. Charlie Sheen a anunțat că este seropozitiv în noiembrie 2015, la patru ani după ce a fost diagnosticat cu HIV.

Informatii recente:  Scaune auto Recaro - de ce sunt cele mai bune?

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii