Achizitionarea acumulatorului auto pentru Skoda este dificila? Iata cateva sfaturi utile!

Voteaza acest articol

Skoda, una dintre cele mai vechi marci auto, este de departe un simbol al calitatii si fiabilitatii. In drumul sau catre a fi ceea ce este astazi, Skoda a pus pret pe detaliu, doar asa reusind sa devina un simbol al industriei automotive. Este recomandat ca si proprietarii acestei marci auto sa puna pret pe detalii, cum ar fi alegerea bateriei auto perfecte pentru Skoda.Alaturi de Daimler, Peugeot, Opel si Tatra, Skoda este cea mai veche marca de masini cu o istorie neintrerupta. Cum cei care au facut din Skoda ceea ce este astazi au luat in seama fiecare detaliu pentru a-l face pe sofer sa aiba o experienta dintre cele mai placute, asa si soferul in sine trebuie sa fie atent la toate aspectele ce tin de masina sa. Acumulatorii auto sunt esentiali pentru Skoda, achizitionarea celor potrivit ducand la o experienta de calitate la volan.

Informatii recente:  Daimler va produce automobile Mercedes Benz în Rusia începând din 2019

Bateria auto pentru Skoda se alege cu atentie

Magazinul online Neobat ofera o gama foarte variata de acumulatori auto pentru Skoda, de la diverse marci, dupa cum urmeaza:

baterie auto skodaa

  • Varta, prodcatorul german asigura calitatea premiul nemteasca;
  • Bosch, asemenea prducatorului Varta, si Bosch asigura preturi de nerefuzat si o calitate imbatabila pentru produsele sale;
  • Rombat, produsul romanesc calitativ si la preturi accesibile;

Pe langa renumele producatorului de acumulatori, fiecare Skoda are nevoie de o baterie fiabila si de dimensiuni potrivite. Majoritatea producatorilor de acumulatori europeni au inaltimile stas de 175 sau 195 de mm pentru bateriile produse. Orice deviere de la standard duce la imposibilitatea instalarii bateriei auto in locasul respectiv. Aceasta se intampla deoarece fiecare masina are niste dimensiuni anume pentru spatiul unde se pozitioneaza bateria. Totodata, si polaritatea bateriei este un criteriu important in alegerea bateriei auto perfecte pentru Skoda. Producatorii japonezi prefera polaritatea inversa, adica pozitionarea bornei pozitive in stanga, in vreme ce producatorii europeni opteaza pentru polaritate normala (borna pozitiva in drepata). Acestea sunt cateva sfaturi in linii mari cu privire la cumpararea bateriilor auto pentru Skoda, dar de o importanta deosebita in alegerea acestui accesoriu auto. Fiecare Skoda are nevoie stringenta de o baterie de calitate premium, bine aleasa in conformitate cu specificatiile tehnice si fizice ale masinii.

Informatii recente:  Piese auto de BMW - RevizieShop.ro vi le livreaza la adresa pe care o doriti

DESPRE NEOBAT

baterie auto skoda

Neobat este un magazin online care comercializeaza baterii auto pentru toate tipurile de masini. Acestia au program si in weekend, iar livrarea se realizeaza gratuit, in maxim 2 ore de la comandarea acumulatorilor, numai pe raza judetului Ilfov si a municipiului Bucuresti. Neobat ofera montaj imediat si garantie pe loc pentru produsele achizitionate. Produsele pot fi comandate online, dar si la telefon 0726 439 089. La acelasi telefon se ofera si consultanta de indentificare a bateriei.

Informatii recente:  Cine porneste si alimenteaza automobilul

###

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii