5 masini de spalat rufe perfecte pentru un apartament mic

5 masini de spalat rufe perfecte pentru un apartament mic
1 vot[uri] Nota 5

Din fericire pentru cei care locuiesc în apartamente foarte mici și vor să salveze cât mai mult spațiu, acum există mașini de spălat reduse ca dimensiuni care te vor ajuta să acoperi necesitatea de a avea o mașina de spălat în casă, în ciuda locului extrem de mic pe care îl ai disponibil.

Mașina de spălat Arctic SLIM

masina de spalat arctic slim

Mașina de spălat EF5800 de la Arctic este slim, are dimensiunile de 60×45 și o înălțime de doar 84 cm. Este unul dintre modelele cele mai vândute și cu raportul ideal preț/calitate.

Are un sistem electronic de control al balansului care face ca vibrațiile din timpul stoarcerii să fie mult diminuate.

Informatii recente:  How to Web Conference 2014: Cum se transformă tendinţele viitorului în oportunităţi concrete de business

Mașina de spălat rufe Heinner HWM-5080

masina de spalat heinner

Această mașină de spălat este silențioasă, având sisstemul electronic de control al balansului, dimensiunile sunt ideale pentru o casă în care ai puțin spațiu disponibil: 85 x 59,5 x 47 (l xL x A cm).

Prețul acestui model de mașină de spălat rufe este de 949 de lei și are în plus față de alte modele un consum mult mai redus energetic și o garanție de 3 ani.

Mașina de spălat rufe Slim 6th Sense Whirlpool AWS 61212

masina de spalat whirlpool 6th sense

Cu mașina de la Whirlpool poți avea o încărcătură de rufe de 6 kg, ceva mai mare față de celelalte modele slim și este dotată cu un senzor care detectează încărcătura exactă înainte de pornirea ciclului de spălare.

Datorită senzorului care detectează cantitatea de încărcătură din cuvă, mașina se poate adapta, iar ciclul de spălare se adaptează în funcție de energia necesară spălării.

Informatii recente:  Pentruanimale.ro - modulele si beneficiile oferite de magazin

Dimensiunile sunt ideale 84,5 x 59,5 x 45 (l x L x A cm) pentru un apartement mic. O intreaga gama de masini de spalat Whirlpool este disponibila in magazinul Rombiz la preturi imbatabile.

Mașina de spălat rufe Indesit IWSC51051

masina de spalat rufe indesit

Eco Time este o opțiune dezvoltată de cei de la Indesit care este aplicată și mașinilor de spălat rufe din gama SLIM, care permite ca încărcătura să fie mai mică, iar programul să se adapteze pentru a economisi energie și timp. Astfel, o încărcătură de doar 3 kg consuma cu 40% mai puțină apă și energie într-un interval cu 30% mai scurt față de un ciclu normal.

Este o mașină de spălat ideală pentru cei cu spațiu restrâns și în plus poate fi programată să pornească în intervalul orar cel mai convenabil.

Informatii recente:  Komunomo salută acțiunea de împădurire inițiată de Plantăm fapte bune în România

Puteți afla mai multe şi achiziționa o astfel de mașină de spălat rufe.

Mașina de spălat rufe SLIM Samsung WD60F4E5W2X

masina de spalat rufe samsung

Dacă vreți o mașină de spălat care să fie slim și să aibă și un design interesant, acesta este modelul cel mai potrivit. Cei de la Samsung propun un model de mașină de spălat rufe SLIM dotat cu o tehnologie nouă care dizolvă mai întâi detergentul complet și apoi înjectează un strat de aer pentru a produce un strat de spumă groasă. Acest sistem numit Eco Bubble ajută la folosirea eficientă a detergentului și spălarea delicată a hainelor.

sursa articol: realitatea.net

Niciun Comentariu

Nu se pot posta comentarii